Δεν «ψήνεται» να πάει στη Σαουδική Αραβία ο Βαράν

Δεν «ψήνεται» να πάει στη Σαουδική Αραβία ο Βαράν

Μαρία Δαλιάνη • 11:52 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Ράφαελ Βαράν ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων από την Σαουδική Αραβία με την Άλ Ιτιχάντ μάλιστα να ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση στους «κόκκινους διάβολους» όμως ο παίκτης ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα του είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι ομάδες από την Σαουδική Αραβία έχουν κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στη φετινή μεταγραφική περίοδο με μία εξ αυτών, την Άλ Ιτιχάντ, να συνεχίζει να  κυνηγάει μεγάλα ευρωπαϊκά «αστέρια». Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Άλ Ιτιχάντ για τον Ράφαελ Βαράν με τους Σαουδάραβες να θέλουν μετά τους Καρίμ Μπενζεμά, Ενγκολό Καντέ και Φαμπίνιο να προσθέσουν στην ομάδα τους τον 30 χρόνο Γάλλο κεντρικό αμυντικό όμως ο παίκτης ξεκαθάρισε ότι δεν περνάει από το μυαλό του καμία σκέψη αποχώρησης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία φαίνεται πως ξεκαθάρισε στην διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι πρόθεση του ίδιου δεν είναι να αποχωρήσει από την ομάδα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Από την πλευρά τους οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Βαράν και δεν είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για την πώληση του «βράχου» της άμυνας του. Εξάλλου, ο 30 χρόνος Γάλλος αμυντικός αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας του Έρικ Τεν Χάαγκ.

Ο 30χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στη Γιουνάιτεντ από το 2021 με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2025 ενώ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 34 συμμετοχές με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τον Γκουαρδιόλα και ο Βαράν τάσσεται κατά της FA: «Αυτές οι αλλαγές κανονισμών καταστρέφουν το παιχνίδι μας»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:23 - 07.08.2023

Μετά τον Γκουαρδιόλα και ο Βαράν τάσσεται κατά της FA: «Αυτές οι αλλαγές κανονισμών καταστρέφουν το παιχνίδι μας»

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η απόφαση της Αγγλικής Ομοσπονδίας να αυξήσει τον χρόνο των καθυστερήσεων, με προπονητές και ποδοσφαιριστές να ανησυχούν για τις συνέπειες αυτού του κανονισμού.

Με αυτόν τον τρόπο ο Βαράν θέλησε να «κλείσει» την πόρτα στους Σαουδάραβες και να δηλώσει την πίστη του στην ομάδα που βρίσκεται και αγωνίζεται τώρα.