Ντι Μαρία: «Ακολούθησα την καρδία μου και απέρριψα τις τρελές προτάσεις των Σαουδάραβων για να επιστρέψω στη Μπενφίκα»

Άνχελ Ντι Μαρία

i

©Intime

Ντι Μαρία: «Ακολούθησα την καρδία μου και απέρριψα τις τρελές προτάσεις των Σαουδάραβων για να επιστρέψω στη Μπενφίκα»

Κώστας Τσιακλής 20:23 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 24.08.2023

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποκάλυψε πως ακολούθησε την καρδιά του και απέρριψε τις τρελές προτάσεις των Σαουδάραβων για να επιστρέψει στη Μπενφίκα.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που υπήρχε από τις ομάδας της Σαουδικής Αραβίας. Ο 35χρονος άσος αποκάλυψε όμως ότι ακολούθησε την καρδιά του και μεταγράφηκε στη Μπενφίκα, απορρίπτοντας τα τεράστια ποσά που του έδιναν οι Άραβες.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας μοιάζουν να είναι ασταμάτητες στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο, ξοδεύοντας αμέτρητα χρήματα για να αποκτήσουν σπουδαία ονόματα του διεθνές ποδοσφαίρου. Μερικοί που είπαν το πολυπόθητο ναι στις χρυσοφόρες προτάσεις τους ήταν οι Καρίμ Μπενζεμά, Φαμπίνιο και Ενγκολό Καντέ. 

Αν κάποιος θεωρεί ότι μόνο οι μεγαλύτεροι σε ηλικία πείστηκαν από τις προτάσεις τους τότε είναι πολύ γελασμένος αφού μεταγραφή στην Άπω Ανατολή πήραν και πιο νεαροί παίκτες όπως ο Ζότα και ο Ρούμπεν Νέβες. Στη λίστα αυτή θα ενταχθεί και το νέο ταλέντο του ισπανικού ποδοσφαίρου, Γκάμπρι Βέιγκα, που συμφώνησε σε όλα με την Αλ Αχλί.

Πάντως ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι ένας από τους παίκτες που ακολούθησαν το συναίσθημα και όχι τα χρήματα. Ο 35χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους και όπως ήταν λογικό έγινε αποδέκτης πολλών κλήσεων από τη Σαουδική Αραβία. Ο ίδιος μίλησε στο D Sports Radio και επιβεβαίωσε τις τρελές προτάσεις των Άραβων ωστόσο δήλωσε πως τις απέρριψε αφού ήθελε να ακολουθήσει την καρδιά του και να πάει ξανά στη Μπενφίκα.

«Με πήραν τηλέφωνο από τη Σαουδική Αραβία, είχα πολλές κλήσεις από αυτούς. Τα νούμερα που προσφέρουν είναι τρελά, αλλά επέλεξα με την καρδιά μου, ήθελα να επιστρέψω στην Μπενφίκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντι Μαρία.

Ο Ντι Μαρία είχε φορέσει τη φανέλα της Μπενφίκα για μια τριετία, από το 2007 μέχρι το 2010. Μάλιστα οι Πορτογάλοι ήταν και ο πρώτος σταθμός του Αργεντινού στην Ευρώπη. Με τους «αετούς» ο Ντι Μαρία είχε 15 γκολ και 28 ασίστ σε 121 εμφανίσεις ενώ πανηγύρισε μαζί τους δύο πρωταθλήματα. Πάντως το ξεκίνημα του τη φετινή σεζόν είναι εξαιρετικό αφού σκόραρε σε δύο από τα τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Μάλιστα το ένα είχε έρθει στη νίκη των «αετών» με 2-0 επί της Πόρτο στο σούπερ καπ.