Κράξιμο του Κρόος στην μεταγραφή του Γκάμπρι Βέιγκα στην Σαουδική Αραβία: «Ντροπή...»

Τόνι Κρόος

i

©Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Κράξιμο του Κρόος στην μεταγραφή του Γκάμπρι Βέιγκα στην Σαουδική Αραβία: «Ντροπή...»

Κώστας Τόπας • τ • 13:06 - 24.08.2023

Ο Τόνι Κρόος άσκησε έντονη κριτική στον Γκάμπρι Βέιγκα, ο οποίος στα 21 του, επέλεξε να αφήσει την Θέλτα και να πάρει μεταγραφή στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Γκάμπρι Βέιγκα θα γίνει νέος παίκτης της Αλ Αχλί και η άφιξη του 21χρονου μέσου από την Θέλτα προκάλεσε πολλές επικρίσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Ένας από αυτούς που μίλησαν σχετικά ήταν ο Τόνι Κρόος. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν μάσησε τα λόγια του κι άσκησε έντονη κριτική στον νεαρό Ισπανό.

«Ντροπή», έγραψε ο Κρόος ως σχόλιο στην ανάρτηση στο Instagram με την οποία ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ανακοίνωσε την επικείμενη υπογραφή του Γκάμπρι Βέιγκα στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας. Το σχόλιο του έμπειρου μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης χαιρετίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία οπαδών, οι οποίοι συμφώνησαν μαζί του στην κριτική της μεταγραφής.

Ο Γκάμπρι Βέιγκα είναι ένας ανερχόμενος ποδοσφαιριστής, μόλις 21 ετών, και ότι όλο το καλοκαίρι βρέθηκε στο ραντάρ ομάδων όπως της Νάπολι, που ήταν πολύ κοντά στο κλείσιμο της υπογραφής του, της Νιούκαστλ ή της Ρεάλ Μαδρίτης. Τέλος, θα καταλήξει στο αραβικό ποδόσφαιρο, που με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνει ότι δεν κοιτάζει μόνο τους ποδοσφαιριστές στην παρακμή της καριέρας τους.