Η Παρί παραχωρεί τον Εμπαπέ με 250 εκατ. ευρώ και η Ρεάλ αδιαφορεί

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Η Παρί παραχωρεί τον Εμπαπέ με 250 εκατ. ευρώ και η Ρεάλ αδιαφορεί

Κώστας Τόπας 15:27 - 22.08.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ έναντι 250 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά η Ρεάλ δεν πρόκειται να δαπανήσει τόσα χρήματα από τη στιγμή μάλιστα που το επόμενο καλοκαίρι ο 24χρονος Γάλλος αστέρας θα μείνει ελεύθερος.

Επιταχύνονται τα γεγονότα γύρω από το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, με το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2023 να πλησιάζει. Η ισπανική εφημερίδα «as» επιβεβαίωσε ότι η γαλλική ομάδα αποφάσισε ότι εάν η Ρεάλ Μαδρίτης ή οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος προσφέρει 250 εκατομμύρια ευρώ, τότε μπορεί να αποκτήσει αμέσως τον 24χρονο Γάλλο διεθνή επιθετικό.

Από την πλευρά της, η ισπανική εφημερίδα «el Debate» αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να εργάζεται για την ανανέωση του συμβολαίου του Εμπαπέ, με απεσταλμένους από το Κατάρ στη γαλλική πρωτεύουσα να ηγούνται των διαπραγματεύσεων. Η νέα πρόταση των Παριζιάνων στον Γάλλο αστέρα περιλαμβάνει έναν όρο που του επιτρέπει να φύγει το επόμενο καλοκαίρι. Το δημοσίευμα τονίζει μάλιστα, ότι ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δέχεται τρομερή πίεση από το Κατάρ για την ανανέωση του Εμπαπέ και ως εκ τούτου προσπάθησε να διαπραγματευτεί μαζί του για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε τη θέση της Ρεάλ Μαδρίτης για την επιθυμία της Παρί Σεν Ζερμέν να τον παραχωρήσει με 250 εκατομμύρια ευρώ. Οι Μαδριλένοι θεωρούν εξωπραγματικό το συγκεκριμένο ποσό και δεν είναι σε θέση να βγάλουν τόσα χρήματα από τα ταμεία τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει τον Εμπαπέ  να ανακοινώσει την επιθυμία του να φύγει και στη συνέχεια η Παρί Σεν Ζερμέν που θα του ανοίξει την πόρτα για να πάει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι η αρχική προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι 130 εκατομμύρια ευρώ και δεν θα ξεπερνάει τα 175 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου είναι ξεκάθαρη ότι οι πιθανότητες έλευσης του Εμπαπέ εκτείνονται από αυτή την εβδομάδα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.