Μπέλιγχαμ: «Είμαι δέκα φορές καλύτερος παίκτης από την περσινή σεζόν - Πρέπει να δουλέψω σκληρά»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

© PrtScr

Μπέλιγχαμ: «Είμαι δέκα φορές καλύτερος παίκτης από την περσινή σεζόν - Πρέπει να δουλέψω σκληρά»

Μετά την εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Αλμερία (1-3), ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σχολίασε την απόδοση τη δική του αλλά και της ομάδας του.

Στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. η οποία έκανε το 2/2 απέναντι στην Αλμερία (1-3), ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για τη «Βασίλισσα» ήταν για ακόμη μία φορά ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος μέσος, ο οποίος αποτελεί μία από τις μεταγραφικές «βόμβες» της ισπανικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, μετρώντας ήδη τρία γκολ και μία ασίστ σε δύο ματς.

Μιλώνστας στο RMTV μετά το παιχνίδι της «βασίλισσας» με την Αλμερία, όπου σκόραρε δύο φορές, ανέφερε ότι: «Είμαι χαρούμενος που σκοράρω, αλλά είναι πιο σημαντικό να παίζω καλά, να συνεισφέρω. Ξέρω ότι θα φτάσω εκεί και ότι οι συμπαίκτες μου θα με ψάξουν, δεν είναι για τα γκολ, είναι η νίκη της ομάδας που έχει σημασία, πρέπει να δουλέψω σκληρά».

Ερωτηθείς για το αν έχει βελτιωθεί στη Μαδρίτη τόνισε: «Νομίζω ότι είμαι δέκα φορές καλύτερος παίκτης από την περασμένη σεζόν, με αυτούς τους παίκτες, με αυτούς τους συμπαίκτες μαθαίνω. Το επίπεδο εδώ είναι πολύ υψηλό, είμαι σαν σφουγγάρι που αφομοιώνει αυτά που μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου, παραμένουν πολλά παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσω να προσφέρω».

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Αλμερία έκανε το... λάθος να προηγηθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης την τιμώρησε. Η «Βασίλισσα» βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό μετά την κεφαλιά του Σέρχιο Αρίμπας, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ από σεβασμό επειδή αναδείχθηκε από τις ακαδημίες των «μερένχες», αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή. 

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ισοφάρισε με πλασέ από κοντινή απόσταση στο 19΄ και στο 60΄ ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έδωσε προβάδισμα στη Ρεάλ Μαδρίτης με εξαιρετική κεφαλιά μετά από πάσα διαβήτη του Τόνι Κρόος. Να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος σταρ της «Βασίλισσας» είχε βρει δίχτυα και στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην πρεμιέρα της La Liga στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «μερένχες». 

Αντσελότι: «Είμαστε καλυμμένοι στη θέση του κεντρικού αμυντικού»
LA LIGA

19:00 - 18.08.2023

Αντσελότι: «Είμαστε καλυμμένοι στη θέση του κεντρικού αμυντικού»

Παρά τον τραυματισμό του Έντερ Μιλιτάο, ο Κάρλο Αντσελότι είναι ευχαριστημένος με τις επιλογές που έχει στο ρόστερ του και έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται ότι δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Ο Βινίσιους στο 73΄με ένα φανταστικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς και μάλιστα και τα δύο ήταν εκτός έδρας.