Μετά το «ναυάγιο» με την Μπεσίκτας, ο Ράμος βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατασαράι

Σέρχιο Ράμος

i

© Intime

Μετά το «ναυάγιο» με την Μπεσίκτας, ο Ράμος βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος, μετά την ανακοίνωση της Μπεσίκτας ότι δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Ο Σέρχιο Ράμος κυκλοφορεί ελεύθερος κι... ωραίος, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Ισπανός αμυντικός αποτελεί διακαή πόθο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του καθιστούν το «αγκάθι». Να θυμίσουμε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, το όνομα του Ράμος ακούστηκε για την ΑΕΚ αλλά και για την Μπεσίκτας. Αρχικά, η Ένωση πήρε ξεκάθαρη θέση κι ανέφερε πως «δημιουργείται με βάση ανοησίες από το εξωτερικό. Είναι εντελώς ανύπαρκτο».

Στη συνέχεια, όλα έδειχναν πως ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό «μπαμ» της Μπεσίκτας. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του «Foot Mercato», Σάντι Αούνα, η ομάδα της Τουρκίας βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του Σέρχιο Ράμος. Οι δυο πλευρές ήταν σε πολύ προχωρημένες επαφές σύμφωνα με το δημοσίευμα και το μόνο που φαινόταν να απομένει ήταν η επισημοποίηση της πρότασης από τον πρόεδρο του κλαμπ. 

Η Μπεσίκτας όμως πήρε θέση για όλα όσα γράφτηκαν γύρω από την υπόθεση και φρόντισε να διαψεύσει κατηγορηματικά το σενάριο. Με ανακοίνωσή τους μάλιστα οι «Μαυραετοί» τόνισαν πως λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Ράμος δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή κι έτσι ο 37χρονος παραμένει ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι. 

«Η συμφωνία δεν θα γίνει καθώς δεν υπάρχει καμία πιθανότητα λόγω των οικονομικών απαιτήσεων», ανακοίνωσε ο σύλλογος μεταξύ άλλων. Πλέον, τα νεότερα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο πρώην αμυντικός της «Βασίλισσας» κι όχι μόνο, θα γίνει κάτοικος Τουρκίας αλλά για λογαριασμό της Γαλατασαράι. 

«Ράμος, Ντε Χέα, Κασάμι και Βάτσλικ: Αυτοί είναι οι αστέρες που ψάχνουν ομάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:24 - 09.08.2023

«Ράμος, Ντε Χέα, Κασάμι και Βάτσλικ: Αυτοί είναι οι αστέρες που ψάχνουν ομάδα»

Τη λίστα με τους ελεύθερους σούπερ σταρ ανά την Ευρώπη δημοσιοποίησε η γερμανική «Blick» και ανάμεσα στους Σέρχιο Ράμος, Νταβίντ Ντε Χέα και Έντεν Αζάρ, βρίσκονταν και οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι και Τόμας Βάτσλικ.

Σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, η Γαλατά έχει κινηθεί πολύ δυναμικά και με απανωτά «μπαμ», με τελευταίο να είναι αυτό του Χακίμ Ζίγιες. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο Ράμος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Γαλατασαράι, εφόσον η τουρκική ομάδα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, καθώς στα play offs αντιμετωπίζει τη Μόλντε.