«Ναυαγεί» του Ράμος στην Μπεσίκτας λόγω χρημάτων

Σέρχιο Ράμος

i

©intime

«Ναυαγεί» του Ράμος στην Μπεσίκτας λόγω χρημάτων

Κώστας Τόπας 08:18 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:20 - 22.08.2023

Ο Σέρχιο Ράμος παραμένει ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι καθώς η Μπεσίκτας ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση του 37χρονου στόπερ λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη.

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος με την Παρί Σεν Ζερμέν έληξε πριν από μερικές ημέρες και έτσι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός κυκλοφορεί ελεύθερος. Τις προηγούμενες ημέρες το όνομά του 37χρονου στόπερ έπαιξε για την ΑΕΚ, με την Ένωση ωστόσο να διαψεύδει κάθε πιθανό σενάριο μαζί του.

Επειτα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του «Foot Mercato», Σάντι Αούνα, η Μπεσίκτας βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του Σέρχιο Ράμος. Οι δυο πλευρές ήταν σε πολύ προχωρημένες επαφές σύμφωνα με το δημοσίευμα και το μόνο που φαινόταν να απομένει ήταν η επισημοποίηση της πρότασης από τον πρόεδρο του κλαμπ.

Η Μπεσίκτας όμως πήρε θέση για όλα όσα γράφτηκαν γύρω από την υπόθεση και φρόντισε να διαψεύσει κατηγορηματικά το σενάριο. Με ανακοίνωσή τους μάλιστα οι «Μαυραετοί» τόνισαν πως λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Ράμος δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή κι έτσι ο 37χρονος παραμένει ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι.

«Η συμφωνία δεν θα γίνει καθώς δεν υπάρχει καμία πιθανότητα λόγω των οικονομικών απαιτήσεων», ανακοίνωσε ο σύλλογος μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρχιο Ράμος στην τελευταία σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, αγωνίστηκε συνολικά σε 45 παιχνίδια, στα οποία σκόραρε τέσσερα τέρματα, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.