Βόκολος: «Να δημιουργήσουμε ένα πάρα πολύ δυνατό σύνολο»
i

© Intime

Βόκολος: «Να δημιουργήσουμε ένα πάρα πολύ δυνατό σύνολο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:15 - 23.07.2023

Για τη νέα σεζόν της Λαμίας μίλησε ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος έθεσε ως στόχο τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας.

Η Λαμία βρίσκεται στην Ολλανδία εκεί όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Για αυτή μίλησε και ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος τόνισε πως η προσπάθεια της ομάδας είναι να δημιουργήσει μία οικογένεια και ένα δυνατό σύνολο εν όψει της νέας σεζόν. 

«Αυτό που έχω πει στα παιδιά είναι ότι χρειάζεται πολλή προσπάθεια»

«Είμαστε σε ένα εξαιρετικό μέρος στην Ολλανδία, είμαστε ικανοποιημένοι από τις συνθήκες που έχουμε βρει. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση για την προσπάθεια που έχει κάνει να παρέχει αυτές τις συνθήκες στην ομάδα. 

Καθημερινά και αυτό που έχω πει στα παιδιά είναι ότι χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, δουλεύουμε καλά, σε καλό επίπεδο και τα παιδιά ανταποκρίνονται.

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:24 - 21.07.2023

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League

Με τις συμφωνίες των Ατρόμητου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκαν οι εκκρεμότητες για τα τηλεοπτικά της Super League 2023-24. Ο χάρτης των δικαιωμάτων της επερχόμενης σεζόν.

Η προσπάθεια μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πάρα πολύ δυνατό σύνολο και μια οικογένεια με γερές βάσεις για να μπορέσουμε να αντέξουμε και να έχουμε το γκρουπ εκείνο που θα μας φέρει κοντά στον στόχο μας», ανέφερε συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας από την ομώνυμη πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο φιλικό της Λαμίας στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου είχαν σχετικά εύκολο απόγευμα εναντίον της VVCS, της οποία και επικράτησαν με σκορ 4-0.