Δεν εγκαταλείπει τον θρόνο η Μπάγερν, θρίαμβος με 4-2 επί της Βόλφσμπουργκ
i

Παίκτες Μπάγερν / Christina Pahnke - sampics/Corbis via Getty Images

Δεν εγκαταλείπει τον θρόνο η Μπάγερν, θρίαμβος με 4-2 επί της Βόλφσμπουργκ

Sportal newsroom 20:43 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 05.02.2023

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν εξαιρετική κόντρα στην Βόλφσμπουργκ και με την πρώτη της νίκη για το 2023, βρέθηκε ξανά στην κορυφή της Bundesliga.

Χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας από την αλλαγή του έτους, προκειμένου η Μπάγερν Μονάχου να φτάσει στην πρώτη της νίκη - όσον αφορά το πρωτάθλημα - για το 2023. «Θύμα» της ήταν η Βόλφσμπουργκ η οποία είδε τους Βαυαρούς να είναι... on fire και να τους κλέβουν το τρίποντο με το εκκωφαντικό 4-2, επιστρέφοντας έτσι στην κορυφή της Bundesliga.

Πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα, οι φιλοξενούμενοι είχαν καθαρίσει το ματς, με τον Κομάν να πετυχένει δύο τέρματα (4',19'). Τη σκυτάλη πήρε ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος σκόραρε για το 3-0 της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να αντιδράσουν και εν μέρει το έκαναν, με τον Καμίνσκι να μειώνει στο 44'.

Στο 2ο μέρος, ο Κίμιχ είδε την κόκκινη κάρτα και με αυτόν τον τρόπο η Βόλφσμπουργκ έγινε πιο επιθετική, «βομβαρδίζοντας» με τελικές την εστία του Ζόμερ. Κάπου εκεί ωστόσο καθάρισε ο Μουσιάλα στο 73', κλειδώνοντας τη νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ματίας Σβάνμπεργκ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.