Πυρά Σαλιχάμιζιτς εναντίον Νόιερ: «Έβαλε το συμφέρον πάνω από την Μπάγερν»
i

Μάνουελ Νόιερ/©Intime

Πυρά Σαλιχάμιζιτς εναντίον Νόιερ: «Έβαλε το συμφέρον πάνω από την Μπάγερν»

Κώστας Τόπας 12:52 - 05.02.2023

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Μάνουελ Νόιερ, λέγοντας πως ο Γερμανός κίπερ έβαλε τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του συλλόγου.

Ο Μάνουελ Νόιερ, θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς έσπασε το πόδι του σε χειμερινές διακοπές, κάνοντας σκι! Γι' αυτό και η Μπάγερν Μονάχου δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Γιαν Ζόμερ.

Η... πρωτοβουλία του Νόιερ να πάει για σκι, λίγες ημέρες πριν την επανέναρξη της Bundesliga έκαναν έξαλλους τους Βαυαρούς και ειδικά τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, τον αθλητικό διευθυντή των πρωταθλητών Γερμανίας, ο οποίος έβγαλε στη σέντρα τον έμπειρο πορτιέρε.

«Καταλαβαίνω πως ο Μάνουελ επηρεάζεται προσωπικά. Θα περίμενα ωστόσο μία διαφορετική συμπεριφορά από εκείνον, ειδικά από τη στιγμή που είναι αρχηγός.

Η απόφαση που ήταν δύσκολη και για εμάς, δεν είχε σε καμία περίπτωση να κάνει με τον Μάνουελ. Του το εξηγήσαμε αυτό.

Θα το συζητήσουμε αυτό με τον Μάνουελ. Με τη δυσαρέσκεια που εκφράζει για την αποδέσμευση του Τάπα, δείχνει πως βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του συλλόγου», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη Bild.