Συγκλονίζει ο Βολκάν Ντεμιρέλ για το φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία
i

Ο Ντεμιρέλ με τον Μαουρίσιο Σάρι/ © Volkan Demirel's instagram account

Συγκλονίζει ο Βολκάν Ντεμιρέλ για το φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία

Πάνος Μαλακτάρης • 13:44 - 06.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

«Σας παρακαλώ πολύ, βοήθεια!», δείτε τη συγκινητική ανάρτηση του Τούρκου πρώην διεθνή τερματοφύλακα

Η αποτίμηση της τραγωδίας στη γειτονική Τουρκία βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους νεκρούς να ξεπερνάνε κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις οι οποίες έκαναν λόγο για 300. Για το φονικό σεισμό μοιράστηκε την εμπειρία του και ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Δημήτρης Κολοβέτσιος

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προέβη πριν από λίγο και ο Βολκάν Ντεμιρέλ, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Φενέρμπαχτσε και της εθνικής Τουρκίας. Ο προπονητής -πλέον- της Χατάγιασπορ ανέβασε ένα βίντεο στον προσψπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου ξεσπώντας σε κλάματα λέει τα παρακάτω: «Σας παρακαλώ πολύ, βοήθεια. Άνθρωποι πεθαίνουν. Στείλτε ασθενοφόρα. Η κατάσταση είναι κακή εδώ. Βοηθήστε μας δεν μπορούμε να φτάσουμε σε ανθρώπους. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν βοήθεια. Ας μας βοηθήσει ο Αλλάχ»

Η κατάσταση στην Τουρκία είναι τραγική, ενώ μέσα στον κόσμο που αγνοείται βρίσκεται και τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής της Μαλάτιασπορ, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα. Οι προσευχές όλων μας είναι με τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους.