Βόλος - ΑΕΚ: Θέλει το «διπλό» η «Ένωση» για να κλείσει ιδανικά τη χρονιά
i

ΑΕΚ/ ©Intime

Βόλος - ΑΕΚ: Θέλει το «διπλό» η «Ένωση» για να κλείσει ιδανικά τη χρονιά

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:11 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 28.12.2022

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 15η αγωνιστική της Super League και θέλει να κλείσιε με νίκη το 2022.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα (28/12, 19:30, Cosmote Sport 2) τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο -6 από τον Παναθηναϊκό και θέλει το «διπλό» για να νιώθουν την ανάσα της οι «πράσινοι» και να τους πλησιάσει κι άλλο σε περίπτωση «γκέλας» κόντρα στον ΟΦΗ

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει με ιδανικό φινάλε το 2022 κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Στον πρώτο γύρο οι Θεσσαλοί είχαν επικρατήσει με 1-0 της «Ένωσης» στη Ριζούπολη. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν στο πλευρό τους πάνω από 5.000 οπαδούς, που θα της δώσουν ώθηση να φθάσει στο «τρίποντο». 

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει στη διάθεσή του τους Βίντα, Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλο και Ελίασον, όμως επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους οι Τσούμπερ και Άμραμπατ. Από την άλλη, ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει τους Εσκοβάλ και Φερνάντεθ.

Οι αποστολές 

Βόλος: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Ουές, Λούνα, Πίρινεν, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Πιθανές ενδεκάδες

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Νοκέρ, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τσούμπερ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Αραούχο, Γκαρσία.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

Βοηθοί: Δημητριάδης, Πάτρας

4ος: Τσέτσιλας

VAR: Κουμπαράκης, Κουρομπύλια