Βόλος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίκαελ Τσιρίνος
i

Τσιρίνος/©ΠΑΕ Βόλος

Βόλος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίκαελ Τσιρίνος

Sportal newsroom 14:00 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 22.12.2022

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ονδούρας.

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίκαελ Τσιρίνος. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργονομικές και εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο και την Παρασκευή θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου.

Ο Τσιρίνος αγωνιζόταν στην Ολίμπια Ονδούρας Το Σάββατο κατέκτησε το πρωτάθλημα και αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς. Έχει αγωνιστεί 20 φορές με την Εθνική Ονδούρας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα Μίκαελ Αντονι Τσιρίνος. Ο Τσιρίνος αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο και από αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. 

Ο Τσιρίνος από το 2014 μέχρι και πριν από τρεις ημέρες αγωνιζόταν στην Ολίμπια της Ονδούρας έχοντας 146 συμμετοχές και 42 γκολ, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη Μεξικάνικη Λόμπος (2018-19) και στο Βανκούβερ (2019). 

Ο Τσιρίνος το περασμένο Σάββατο στέφθηκε πρωταθλητής Ονδούρας με την Ολίμπια ενώ ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς στη χώρα του. Παράλληλα έχει αγωνιστεί 20 φορές με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Μίκαελ Τσιρίνος.