Βόλος: Ανακοίνωσε τον Φελίπε Πιρές

Βόλος: Ανακοίνωσε τον Φελίπε Πιρές

Sportal newsroom 14:14 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 17.01.2023

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Φελίπε Πιρές από την Ουκρανική Ντνίπρο.

Ο Βόλος απέκτησε τον 27χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Φελίπε Πιρές. Πρόκειται για δανεισμό του ποδοσφαιριστή που θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι. Ο Φελίπε Πιρές στην αρχή της σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γιουβεντούδε όπου κατέγραψε 671 λεπτά συμμετοχής και έπαιξε σε 11 παιχνίδια δίνοντας και 2 ασίστ.

Ο Φελίπε Πιρές βρισκόταν στις ακαδημίες της Ρεντ Μπουλ Βραζιλίας και πριν μεταγραφεί στην ομάδα του Βόλου έχει αγωνιστεί στις λτσμπουργκ, Χόφενχάιμ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Αούστρια Βιέννης, Παλμέιρας, Φορταλέζα, Ριέκα και Μορεϊρενσε.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Φελίπε Αουγκούστο Ροντρίγκες Πιρές με τη μορφή δανεισμού από την Ουκρανική Ντνιπρ. Ο Φελίπε Πιρές αγωνιζόταν ως δανεικός στην βραζιλιάνικη Γιουβεντούδε, ενώ πέρυσι είχε φορέσει τη φανέλα της Ολλανδικής Ντεν Χάαγκ. Ο Πιρές πριν μεταγραφεί στην Ντνιπρ, είχε κάνει σπουδαία καριέρα αγωνιζόμενος σε Σάλτσμπουργκ, Χόφενχάιμ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Αούστρια Βιέννης, Παλμέιρας, Φορταλέζα, Ριέκα και Μορεϊρενσε. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Φελίπε Πιρές στην οικογένεια της».