Επιστροφή στη βάση για τον Βόλο και φιλικό... ξεμούδιασμα με Θησέα (gallery)
i

© volosfc

Επιστροφή στη βάση για τον Βόλο και φιλικό... ξεμούδιασμα με Θησέα (gallery)

Πορταριά τέλος για τον Βόλο, που ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, επέστρεψε στη βάση και επικράτησε του Θησέα με 6-0 σε φιλική αναμέτρηση.

Στη βάση της επέστρεψε την Τετάρτη (12/7) η αποστολή του Βόλου, η οποία από τις 2 Ιουλίου βρισκόταν στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Κώστας Μπράτσος και οι συνεργάτες του σε αυτό το διάστημα δούλεψαν τόσο το κομμάτι της φυσικής κατάστασης όσο και αυτό της τακτικής. 

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται, προκειμένου να ολοκληρωθεί το «παζλ», όμως είναι δεδομένο ότι πολύ σύντομα θα έχει κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της θεσσαλικής ομάδας.

Όπως και να 'χει, το απόγευμα της Τετάρτης (12/7) οι παίκτες του Βόλου είχαν την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν από τις εξαντλητικές προπονήσεις, με τη διεξαγωγή του πρώτου φιλικού κόντρα στον Θησέα Αγριάς.

Φιλικό... ξεμούδιασμα για τον Βόλο κόντρα στο Θησέα (φωτογραφίες)

Δημοσιεύτηκε από VOLOS FC στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023

Βόλος - Θησέας 6-0

Με 6-0 επικράτησε ο Βόλος επί του Θησέα Αγριάς στο πρώτο φιλικό της χρονιάς!

Για την ιστορία, δύο τέρματα σημείωσε ο Μωραϊτης και από ένα οι Νταϊλάνι, Νταβλαμάνος, Γκλάβτσιτς και Μπαριέντος.

Η σύνθεση του Βόλου: Παπαδόπουλος, Μύγας, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος, Μεταξάς, Λούνα, Παπαθανασίου, Ντέλετιτς, Νταϊλάνι, Μραζ.

Ο Μπέος θέλει να ρίξει βόμβα στον Βόλο με Βαλμπουενά – Η αντίδραση του Γάλλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:02 - 10.07.2023

Ο Μπέος θέλει να ρίξει βόμβα στον Βόλο με Βαλμπουενά – Η αντίδραση του Γάλλου

Ο Βόλος επιχειρεί να ταράξει τα νερά με τον Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά ο 38χρονος Γάλλος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό έχει προτεραιότητα την επιστροφή στην πατρίδα του.

Και στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Παπαδόπουλος, Αλχο, Τριανταφύλλου, Κρούζλιακ, Καραγιάννης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Παπαθανασίου, Νταβλαμάνος, Μοραϊτης, Μραζ (80ο Θεοδωρίδης)