Ένατη μεταγραφή για το Βόλο - Ανακοίνωσε Μραζ

Σαμουέλ Μραζ

i

©VolosFc

Ένατη μεταγραφή για το Βόλο - Ανακοίνωσε Μραζ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:05 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 07.07.2023

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμουέλ Μραζ. Ο Σλοβάκος υπέγραψε για δύο χρόνια και αποτελεί την ένατη μεταγραφή του Βόλου στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Νέα σημαντική ενίσχυση για το Βόλο. Η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμουέλ Μραζ. Ο Σλοβάκος επιθετικός αποτελεί την 9η καλοκαιρινή μεταγραφή του συλλόγου.

Ο Βόλος θέλει να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και τη νέα σεζόν και συνεχίζει να ενισχύεται στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμουέλ Μραζ.

Ο Σλοβάκος επιθετικός ανήκε στη Σπέτσια ωστόσο τα τελευταία χρόνια είχε δοθεί αρκετές φορές δανεικός, με τελευταίο αυτόν στην κυπριακή Ανόρθωση το προηγούμενο εξάμηνο. Με την ομάδα της Αμμοχώστου είχε έξι γκολ και τέσσερις ασίστ σε 21 συμμετοχές. Με το Βόλο ο Μραζ υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου για την απόκτηση του Σαμουέλ Μραζ:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Σλοβάκου επιθετικού Σάμουελ Μραζ για 2 χρόνια.

Ο Σαμουέλ Μραζ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνιζόταν στην Ανόρθωση με τη μορφή δανεισμού από την Σπέτσια έχοντας 6 γκολ και 4 ασίστ σε 21 αγώνες.

Ο 26χρονος επιθετικός ξεκίνησε από τη Σένικα της χώρας του, συνέχισε στη Ζίλινα και το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή στην Εμπολι. Ακολούθησαν Κροτόνε, Μπρόντμπι, Ζαγκλέμπιε ενώ το 2021 υπέγραψε στη Σπέτσια, όπου πριν την Ανόρθωση είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και την Μιράντες.

Επιπλέον, ο Σαμουέλ Μραζ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Σλοβακίας 6 φορές έχοντας σημειώσει 1 γκολ.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Σαμουέλ Μραζ στην οικογένεια της».

Όπως προαναφέραμε ο Βόλος πραγματοποίησε ακόμα οκτώ προσθήκες στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού. Πρόκειται για τους Ίβαν Κόστιτς, Γιώργο Μύγα, Ντομινίκ Κρούζλιακ, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Παναγιώτη Μωραΐτη, Νεμάνια Γκλάβτιτς, Φώτη Κίτσο και Μάριο Σιαμπάνη.