Ρεσιτάλ Μπέου στην παρουσίαση της φανέλας του Βόλου: «Πού είναι ο Τάσος; Έλα, εντάξει, φτάνει! Ούτε μοντέλα να ήμασταν!» (vid)
i

©printscreen

Ρεσιτάλ Μπέου στην παρουσίαση της φανέλας του Βόλου: «Πού είναι ο Τάσος; Έλα, εντάξει, φτάνει! Ούτε μοντέλα να ήμασταν!» (vid)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 13:56 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 03.07.2023

Ο Βόλος παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/7) τον νέο μεγάλο χορηγό της Novibet για τη διετία 2023-2025.

Ο Βόλος παρουσίασε τον νέο μεγάλο χορηγό της Novibet για τη διετία 2023-2025, η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Domotel Xenia Volos». 

Ο Δήμαρχος του Βόλου και πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος έκανε γνωστή τη συνεργασία του Βόλου με τη Novibet, η οποία θα αποτελεί τον χορηγό του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια, αναφέροντας: «Ο Βόλος εκτός από όμορφη πόλη και νούμερο ένα προορισμός για όλους τους Έλληνες, έχει και μια πολύ καλή ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια προσπάθεια και κάθε χρόνο βελτιώνεται.  

Αυτό προσελκύει σπουδαίους χορηγούς και εταιρίες από την τοπική αγορά και το διεθνές marketing. Επειδή έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε, αυτός ήταν ο λόγος που μια σοβαρή εταιρία όπως η Novibet επέλεξε να είναι ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα του Βόλου». 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της Novibet, Χριστόφορος Μποζατζίδης, λέγοντας: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος. Για τα επόμενα δύο χρόνια θα είμαστε χορηγός της ομάδας. Η πορεία του Βόλου είναι ανοδική και συνεχόμενη γι' αυτό επιλέξαμε να συστρατευτούμε με την ΠΑΕ Βόλος που είναι μια ομάδα υπόδειγμα. 

Η Novibet στηρίζει τον αθλητισμό και όχι μόνο, ανακαινίζουμε αθλητικούς χώρους, είμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, θέλουμε να κάνουμε δράσεις για την τοπική κοινωνία όπως τη δωρεά που κάναμε στο ορφανοτροφείο του Βόλου. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον. Καλή αγωνιστική χρονιά. Η πορεία του Βόλου τα τελευταία χρόνια δείχνει τη δυναμική της, συμμετέχει στα πλέι οφ, αλλά όπως είπα στεκόμαστε κοντά και στην τοπική κοινωνία του Βόλου».

Ο Αχιλλέας Μπέος πάντως άφησε το... προσωπικό του στίγμα στην παρουσίαση όταν στο τέλος της εκδήλωσης οι φωτογράφοι άρχισαν να δίνουν οδηγίες ώστε να βγάλουν όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες. «Λίγο πιο δεξιά, λίγο πιο μπροστά» και ο δήμαρχος Βόλου... ξέσπασε: «Πού είναι ο Τάσος; Έλα, εντάξει, φτάνει! Ούτε μοντέλα να ήμασταν!» είπε με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια. 

Προετοιμασία Βόλου 

Η προετοιμασία του Βόλου ξεκίνησε την Δευτέρα 26 Ιουνίου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Βόλου θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 7.30 μ.μ. και επρόκειτο να είναι ανοιχτή στο κοινό. Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση των «κυανέρυθρων». Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά στο διάστημα 2/7 έως 13/7. Τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα της Μαγνησίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.