Αναστασίου: «Μας διέλυσαν οι γελοίες κάρτες» - Περήφανος για την πρώτη νίκη ο Μπράτσος

Αναστασίου: «Μας διέλυσαν οι γελοίες κάρτες» - Περήφανος για την πρώτη νίκη ο Μπράτσος

Ιάσονας Τσίλης 20:02 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 28.10.2023

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στη διαιτησία, ενώ ο Μπράτσος εμφανίστηκε ανακουφισμένος.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έκρυψε μετά το ματς με τον Βόλο τα παράπονά του για τη διαιτησία του Πολυχρόνη.

Η αθηναϊκή ομάδα ολοκλήρωσε με εννέα παίκτες την αναμέτρηση, λόγω αποβολής των Μπαρμπόσα, Τσάπαν και δέχθηκε κι αρκετές κίτρινες κάρτες. Ο τεχνικός της Κηφισιάς, λοιπόν, μετά το ματς ανέφερε στην Cosmote TV:

«Κάναμε προσπάθεια στο τελευταίο 20λεπτο. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, αλλά δεχθήκαμε ένα φτηνό γκολ. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Μας έφερε εκνευρισμό αυτό. Προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί στο δεύτερο μέρος, αλλά λειτουργούσαμε εγωιστικά στο επιθετικό κομμάτι. Κάναμε υπερπροσπάθεια στο τέλος, αλλά δεν έφτανε. Το σημερινό ματς μας διέλυσε με τις κάρτες. Παίζουμε δυναμικά, αλλά τις κάρτες τις θεωρώ γελοίες».

Στον αντίποδα ο τεχνικός του Βόλου Κώστας Μπράτσος είχε κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένος για την πρώτη νίκη της ομάδας του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των γηπεδούχων.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κατάφεραν να αντεπεξέλθουν υπό δύσκολες συνθήκες. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να λειτουργούν υπό πίεση. Είμαι περήφανος για την αυτοπεποίθηση που δείξανε και έπαιξαν με τον τρόπο που παίζουμε.

Το λάθος είναι στοιχείο του ποδοσφαίρου. Το θέμα είναι να έχουμε συνοχή και να μην το πληρώνουμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τρανζίσιον στο 2-0. Πρέπει να γίνουμε λίγο πιο κυνικοί, λίγο πιο ώριμοι και αυτό αλλάζει με τα παιχνίδια».