Βόλος: «Να μην ξαναδούμε στο μέλλον τον καταλογισμό παρόμοιου πέναλτι με το χθεσινό, ελπίζουμε να έχουμε καλύτερες διαιτησίες»

Αχιλλέας Μπέος

i

Αχιλλέας Μπέος/ ©Intime

Βόλος: «Να μην ξαναδούμε στο μέλλον τον καταλογισμό παρόμοιου πέναλτι με το χθεσινό, ελπίζουμε να έχουμε καλύτερες διαιτησίες»

Sportal newsroom 16:27 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 19.08.2023

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα παράπονά της για τη διαιτησία του Πέτρου Τσαγγαράκη στον πρώτο αγώνα για τη φετινή Stoiximan Super League με αντίπαλο τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το ματς Βόλος - Λαμία έκανε ποδαρικό στο πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2023-24. Μετά από έναν χορταστικό αγώνα, κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2. 

Η ΠΑΕ Βόλος λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης μέσω ανακοίνωσης εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία του Πέτρου Τσαγγαράκη, ενώ συνέστησε στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, στα σεμινάρια διαιτησίας να δείχνει τις αποφάσεις των διαιτητών στο Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός.

Η σχετική ανακοίνωση του Βόλου:

«Θα θέλαμε να αποφύγουμε να σχολιάσουμε τη διαιτησία του κ. Τσαγκαράκη και τις αποφάσεις του Varista κ. Γκορτσίλα στον αγώνα του Βόλου με τη Λαμία, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να ευχηθούμε να μην ξαναδούμε στο μέλλον τον καταλογισμό παρόμοιου πέναλτι με το χθεσινό, με το οποίο προηγήθηκε η Λαμία.

Επιπλέον θα θέλαμε να προτείνουμε στον κ. Μπένετ, στο επόμενο σεμινάριο διαιτησίας που θα διοργανώσει, να δείχνει συνεχώς τις διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή αλλά και του VARίστα του αγώνα Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός, με την ευχή μήπως και καταλάβουν επιτέλους οι μαριονέτες της Ελληνικής διαιτησίας τι σημαίνει διαιτητής και αξιοπρέπεια.

Καλή χρονιά σε όλους και ελπίζουμε να έχουμε καλύτερες διαιτησίες και ένα ακόμα πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα από το περσινό».