Μπέος: «Τον προπονητή μας δεν τον γνώρισα ως προπονητή, αλλά ως αστυνομικό!»

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Μπέος: «Τον προπονητή μας δεν τον γνώρισα ως προπονητή, αλλά ως αστυνομικό!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:31 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 12.08.2023

Στην παρουσίαση της νέας φανέλας αλλά και των μεταγραφών, ο πρόεδρος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μπράτσο, ενώ προανήγγειλε κι άλλες μεταγραφές.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Ξενία» το βράδυ της Παρασκευής (11/8) με αφορμή την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και των νέων μεταγραφών του Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με... κολακευτικά λόγια τον Κώστα Μπράτσο.

«Είναι μια παράδοση κάθε χρόνο λίγο πριν τη σεζόν να βρισκόμαστε, να γνωριζόμαστε καλύτερα μιας και κάθε χρόνο έχουμε νέα μέλη στην οικογένεια του Βόλου. Λίγοι πίστεψαν στην αρχή σε αυτό το όραμα. Αυτό έπειτα άρχισε να γίνεται όνειρο. Η ομάδα προσφέρει αθλητικό τουρισμό, ανάπτυξη, πρόοδο και εισπράττει τη συμπαράσταση. Ο Βόλος χρειάζεται αυτή την ομάδα. Έτσι θα πορευτούμε για να οδηγήσουμε την ομάδα σε μεγαλύτερες επιτυχίες. 

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Ψάχνουμε συγκεκριμένους παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ και θα μας κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικούς. Οι προσπάθειές μου είναι να είμαστε μια οικογένεια και η ομάδα να αγκαλιάζεται κάθε χρόνο από περισσότερο κόσμο. Είναι άδικο να πιστεύουν κάποιοι ότι η ομάδα δεν έχει θέση στην πόλη. Μια ομάδα που διεκδικεί κάθε Κυριακή με κάθε αντίπαλο τη νίκη και χειροκροτείται από όλους», δήλωσε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Σε ότι αφορά τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Μπράτσο: «Ευχαριστώ τους χορηγούς, το προπονητικό τιμ, με πρώτον τον Κώστα Μπράτσο που γνώρισα ως αστυνομικό και όχι ως προπονητή. Έχει τρομερές ικανότητες. Πιστεύω ότι σε ένα ή σε δύο χρόνια ο Βόλος θα είναι μικρός για αυτόν. Θα κάνει μεγάλη καριέρα και γι' αυτόν τον στηρίζουμε. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου, κάποιοι για πολλά χρόνια που στη συνέχεια έγιναν περισσότεροι. 

Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Προσπαθώ και μέσα από αυτήν την προσπάθεια κερδίζουμε πολλά πράγματα. Ξεκινάει το πρωτάθλημα την άλλη Παρασκευή, ανοίγουμε την πρεμιέρα, και καλό είναι να μην ζήσουμε στιγμές έντασης. Πρέπει να παλεύουμε μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο αποτέλεσμα και να έχουμε καλές στιγμές. Και οι εντάσεις όμως είναι καλές γιατί μέσα από αυτές ερχόμαστε κοντά και πετυχαίνουμε καλύτερα πράγματα».