Ο Μωραΐτης υπέγραψε τη νίκη του Βόλου κόντρα στον Πανσερραϊκό και έβγαλε την ομάδα του από την επικίνδυνη ζώνη

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Βόλου στο ματς με τον Πανσερραϊκό

i

© Intime

Ο Μωραΐτης υπέγραψε τη νίκη του Βόλου κόντρα στον Πανσερραϊκό και έβγαλε την ομάδα του από την επικίνδυνη ζώνη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:06 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 29.11.2023

Ο Βόλος πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, με το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League να είναι αρκετά «φτωχό». Ο Μωραΐτης αποτέλεσε τον άνθρωπο που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-0), από το σημείο του πέναλτι, βγάζοντας την ομάδα του από την επικίνδυνη ζώνη

Σε ένα «φτωχό» παιχνίδι, ο Βόλος επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού και επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα, όσον αφορά τη Stoiximan Super League. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Μωραΐτης, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα από τα 11 μέτρα και έβγαλε την ομάδα του εκτός ζώνης υποβιβασμού

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορώντας την μπάλα στο ξεκίνημα του αγώνα. Όμως η πρώτη μεγάλη τελική ανήκε στον Βόλο, με τον σουτ του Ντέλετιτς στο 8’ να απομακρύνεται από τον Χοβάν.

Το ματς συνεχίστηκε σε χαμηλό τέμπο, με την μπάλα να βρίσκεται κατά κύριο λόγο στη μεσαία γραμμή. Όσο η ώρα πέρναγε και το ημίχρονο πλησίαζε στη λήξη του, οι δύο σύλλογοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα και να πατάνε κοντά στην περιοχή. Μεγάλη ευκαιρία δεν υπήρξε βέβαια και αμφότεροι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα νωρίς. Στο 50’ ο Τσοκάνης έκανε ένα σουτ, αυτό κατέληξε στο χέρι του Ουεντραόγκο και ο Γκάμαρης - με παρέμβαση VAR - υπέδειξε πέναλτι. 

Αυτό εκτέλεσε εύστοχα ο Μωραΐτης (53'), ο οποίος έστειλε την μπάλα στη δεξιά μεριά της εστίας. Ο Βόλος παρέμεινε κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και πίεζε για δεύτερο τέρμα, ενώ παράλληλα δεν επέτρεπε στον Πανσερραϊκό να βρει χώρους.

Τα… ευτράπελα δεν έλειψαν στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου το ματς διακόπηκε για περίπου εννέα λεπτά λόγω προβλήματος με τις κάμερες του VAR. Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε, ο Βόλος παρέμεινε ανώτερος, όμως γκολ δεν πέτυχε και ο αγώνας έληξε 1-0.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το δυναμικό ξεκίνημα του Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και αυτό που του έφερε τη νίκη. Πάντως και μετά το πέναλτι οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ δεν επαναπαύθηκαν, προσπαθώντας να σκοράρουν για το 2-0. Το μοναδικό διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν το κάτι παραπάνω ήταν οι καθυστερήσεις, όμως γκολ δεν πέτυχαν. 

MVP:

Ο Μωραΐτης! Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του και της έδωσε ένα σημαντικό τρίποντο. Τόσο βαθμολογικά, όσο και σε επίπεδο ψυχολογίας.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Βόλος: Κόστιτς - Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα - Τσοκάνης, Μπαριέντος - Κόμπα, Κίτσος, Ντέλετιτς - Μωραΐτης.

Πανασερραϊκός: Χόβαν - Δεληγιαννίδης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πηλέας - Ουεντραόγκο, Στάικος, Μορέιρα - Τομάς, Άλεξιτς, Μασαρίποφ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: