Η απογοήτευση του Βέρμπιτς για το «κόψιμο» και η πρόθεση του για το μέλλον

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς

i

Intime

Η απογοήτευση του Βέρμπιτς για το «κόψιμο» και η πρόθεση του για το μέλλον

Μπάμπης Τσιμπίδας 09:07 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 28.11.2023

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς αποκάλυψε σε σλοβενική ιστοσελίδα πως βλέπει την παρουσία του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και απάντησε πως αντέδρασε όταν έμαθε για τον αποκλεισμό του από την ευρωπαϊκή λίστα.

«Έχω πολλά πάνω και κάτω στον Παναθηναϊκό». Αυτή η φράση ίσως περιγράφει με τον πιο εύγλωτο τρόπο την παρουσία του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας, μεταγραφή με προσδοκίες, ο Σλοβένος έχει εκλάμψεις και δεν χαρακτηρίζεται από διάρκεια στην απόδοση του. 

Ο ίδιος πάντως δεν διστάζει να το παραδεχτεί. Ο Βέρμπιτς μίλησε στη σλοβενική ιστοσελίδα «celje.info» και παρότι δήλωσε χαρούμενος που ανήκει σε ένα club με υψηλούς στόχους, δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

«Έχω πολλά πάνω και κατώ στον Παναθηναϊκό. Είναι μία ομάδα που πραγματικά απαιτεί πάρα πολλά πράγματα σε κάθε παιχνίδι και είναι αυτού του είδους η πίεση που αγαπάμε οι ποδοσφαιριστές, γιατί αγαπάμε να διεκδικούμε υψηλούς στόχους. Ανήκα πάντα σε ομάδες που πάλευαν για να στεφθούν πρωταθλήτριες» ανέφερε ο Βέρμπιτς.

Η επόμενη ερώτηση του Σλοβένου δημοσιογράφου αφορούσε τον αποκλεισμό του Βέρμπιτς από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Europa League. O 28χρονος εξτρέμ δεν έκρυψε την απογοήτευση του, αν και λειτούργησε με έναν ποδοσφαιρικό εγωισμό.

Επιμένουν στη Γερμανία γι’ Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ιωαννίδη - «Υπάρχουν επαφές, ο Παναθηναϊκός δεν τον αφήνει για 7-8 εκατ. ευρώ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:07 - 27.11.2023

Επιμένουν στη Γερμανία γι’ Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ιωαννίδη - «Υπάρχουν επαφές, ο Παναθηναϊκός δεν τον αφήνει για 7-8 εκατ. ευρώ»

Το γερμανικό Sky τονίζει ότι ο παίκτης έχει επαφές με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Ιωαννίδη κι ότι ο Παναθηναϊκός δεν τον παραχωρεί για 7-8 εκατ. ευρώ.

«Η κατάσταση μου, είναι αυτή που είναι. Ήμουν πολύ απογοητευμένος, επειδή ο προπονητής δεν με συμπεριέλαβε στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να τα παρατάς όταν έρχονται τα πιο δύσκολα. Με σκληρή δουλειά, παίρνεις ότι αξίζεις» ήταν η απάντηση του Βέρμπιτς.

Σε ότι αφορά το μέλλον του, ο Βέρμπιτς φάνηκε να μην τον απασχολεί στην παρούσα φάση, δηλώνοντας πιστός στον Παναθηναϊκό: «Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα σχέδια στην καριέρα μου. Ήθελα να παίξω σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά η ζωή με οδήγησε σε έναν άλλο δρόμο. Έχω συμβόλαιο για άλλον 1,5 χρόνο με τον Παναθηναϊκό, οπότε το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στην Ελλάδα».

Το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης του Βέρμπιτς αφορούσε την Εθνική Σλοβενίας, την πρόκριση στο Euro 2024 και τους στόχους που θα έχει στη διοργάνωση. Με τον εξτρέμ του Τριφυλλιού να επισημαίνει πως η πατρίδα του δεν θα ταξιδέψει στη Γερμανία απλώς και μόνο για τη χαρά της συμμετοχής.