Τέλος από τον Βόλο ο Μπράτσος

Κώστας Μπράτσος

i

Κώστας Μπράτσος/ ©Intime

Τέλος από τον Βόλο ο Μπράτσος

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 10:18 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 15.11.2023

Βόλος και Μπράτσος δεν θα συνεχίσουν μαζί, αφού όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Μαγνησίας η συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό διακόπηκε.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή είναι ο Βόλος

Η ομάδα της Μαγνησίας έκανε γνωστή το πρωί της Τετάρτης (15/11) ότι η συνεργασία της με τον Κώστα Μπράτσο διακόπηκε. Ο Έλληνας προπονητής κάπως έτσι ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στον Βόλο, μετρώντας από τον Αύγουστο του 2022 46 παιχνίδια στον πάγκο του συλλόγου. 

Την περασμένη σεζόν μάλιστα η ομάδα της Μαγνησίας είχε μπει στα playoffs της Stoiximan Super League. Παρόλα αυτά τη φετινή σεζόν η κατάσταση δεν είναι η ίδια, αφού ο Βόλος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ανακοίνωση της ομάδας: 

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μπράτσο.

«Στουτγάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρουν τον Ιωαννίδη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:26 - 14.11.2023

«Στουτγάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρουν τον Ιωαννίδη»

Το γερμανικό περιοδικό Kicker υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες ασχολούνται με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, με την Στουτγάρδη να έχει δείξει πιο ζωηρό ενδιαφέρον λόγω της επικείμενης πώλησης του Γκιρασί.

Από σήμερα οι δρόμοι του Βόλου με τον Κώστα Μπράτσο χωρίζουν. Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Κώστα Μπράτσο για την προσφορά του στην ομάδα όλα τα χρόνια που βρισκόταν στο τεχνικό της επιτελείο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Κώστας Μπράτσος παραμένει φίλος της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν στο μέλλον.