«Ο Ιωαννίδης στα υπόψη της Μπολόνια»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Ο Ιωαννίδης στα υπόψη της Μπολόνια»

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:51 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 14.11.2023

Μετά τις Στουτγάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η ιταλική Μπολόνια συνδέεται με μεταγραφικό σενάριο με τον νεαρό επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει την τιμητική του την Τρίτη... Διότι μετά τα μεταγραφικά σενάρια από τη Γερμανία με τη Στουτγάρδη και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, προέκυψε αντίστοιχο και από την Ιταλία με τη Μπολόνια.

Οι «ροσομπλού» παρουσιάζονται ως ανταγωνιστές των δύο γερμανικών συλλόγων, εκφράζοντας σοβαρό ενδιαφέρον για τον 23χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού με ορίζοντα τον Ιανουάριο.

Η ιταλική ιστοσελίδα «Tutto Mercato Web» αναφέρει πως οι Σαρτόρι και Ντι Βάιο ψάχνουν έναν «φουνταριστό» για την άμεση ενίσχυση του ρόστερ της Μπολόνια και έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι άλλοι δύο στράικερ που τσεκάρει η ιταλική ομάδα είναι ο 20χρονος Αργεντινός της Τότεναμ, Αλέχο Βέλιτς και ο 20χρονος Πολωνός της Στουρμ Γκρατζ, Σιμόν Βλόνταρτσουκ.

Στη Μπολόνια αναζητούν έναν καθαρό «φουνταριστό», με ύψος, δύναμη και τεχνική κατάρτιση, για να προσδώσουν μεγαλύτερη ισχύ πυρός στη γραμμή κρούσης για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος

Η Μπολόνια είναι όγδοη στη Serie A, έχοντας 18 βαθμούς σε 12 αγωνιστικές, απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από την πέμπτη της βαθμολογίας Αταλάντα, που έχει το τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο» από τη διοργάνωση.