Υποδοχή στην αποστολή με «χόρτο μαγικό» και ο πιλότος Ιωαννίδης (vid)

Υποδοχή στην αποστολή με «χόρτο μαγικό» και ο πιλότος Ιωαννίδης (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 15:50 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 08.11.2023

Το sportal σας μεταφέρει όσα έγιναν στο ταξίδι του Παναθηναϊκού για τη Ρεν.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στη Ρεν.

Οι «πράσινοι» από το μεσημέρι της Τετάρτης έως και νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής θα βρίσκονται στη Βρετάνη, στη βορειοδυτική Γαλλία.

Η πτήση από την Αθήνα μέχρι τη γαλλική πόλη είχε διάρκεια λίγο περισσότερο από 3,5 ώρες. Έτσι, αρκετοί φρόντισαν να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν στη διάρκεια της πτήσης. Πριν την επιβίβαση στο «Ελ. Βενιζέλος», βέβαια, ν’ αναφέρουμε ότι οι υπεύθυνοι του συλλόγου είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 Έτσι, το πούλμαν δεν στάθμευσε στην είσοδο μπροστά από την αίθουσα αναμονής, αλλά οδηγήθηκε κατευθείαν στο αεροπλάνο. Αποφεύχθηκε μ’ αυτόν τον τρόπο συνάντηση με οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι σήμερα το πρωί πετούσαν για το Λονδίνο για το ματς με τη Γουέστ Χαμ.

Κατά την επιβίβαση, το πλήρωμα του αεροπλάνου υποδέχθηκε την αποστολή του «τρφυλλιού» με έναν καθαρά Παναθηναϊκό τρόπο. Συγκεκριμένα, στα ηχεία του αεροπλάνου ακουγόταν το πιο αγαπημένο σύνθημα της κερκίδας του συλλόγου, το «χόρτο μαγικό». Ο συγκυβερνήτης της πτήσης, μάλιστα, είναι φανατικός οπαδός της ομάδας.

Στη διάρκεια του ταξιδιού οι Κλεϊνχέισλερ, Τσοκάι έπαιζαν ένα παιχνίδι με κάρτες, ενώ ο Μπερνάρ παρακολουθούσε ως συνήθως στα ευρωπαϊκά ταξίδια, τη σειρά The Last Kingdom. Στο ταξίδι προς τη γαλλική πόλη, πρωταγωνιστής, όπως κι εντός γηπέδου, ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας φορ είναι οπαδός της Formula 1, λατρεύει την ταχύτητα και δεν αποτελεί εξαίρεση και το αεροπλάνα. Γι’ αυτό και ο Ιωαννίδης πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της πτήσης στο πιλοτήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία.

Όσο για τις καιρικές συνθήκες, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, από τον ήλιο της Αθήνας, η αποστολή του Παναθηναϊκού συνάντησε στη Ρεν βροή και κρύο. Η θερμοκρασία, σύμφωνα με τις προβλέψεις θα κυμανθεί σήμερα από 7 έως 14 βαθμούς.