Πήρε τα μέτρα του ο Παναθηναϊκός για την ασφάλεια της αποστολής στο αεροδρόμιο

Πήρε τα μέτρα του ο Παναθηναϊκός για την ασφάλεια της αποστολής στο αεροδρόμιο

Βασίλης Μοιρώτσος 09:01 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 08.11.2023

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και οδηγήθηκε με ασφάλεια στην αίθουσα αναχωρήσεων για να μην υπάρξει συνάντηση με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» νωρίς το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να πετάξει για τη Γαλλία, όπου αύριο το βράδυ θα φιλοξενηθεί από τη Ρεν.

Η αποστολή του «τριφυλλιού», ωστόσο, με την άφιξή της στο αεροδρόμιο πήρε όλα τα μέτρα για να μην υπάρξει πρόβλημα κατά την αναχώρηση. Μία απόλυτα σωστή κίνηση, ώστε οι παίκτες, το τεχνικό τιμ τα μέλη της ομάδας να μείνουν ανεπηρέαστοι απ' οτιδήποτε άλλο που δεν αφορά το ματς με τη γαλλική ομάδα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος απ' αυτόν που έχει επισημανθεί εδώ και μέρες κι έχει προκαλέσει συναγερμό σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και φυσικά στην ελληνική αστυνομία. Οι οπαδοί των Πειραιωτών είναι στο αεροδρόμιο κι αναχωρούν με διάφορες πτήσεις για το Λονδίνο, όπου αύριο η ομάδα τους θ' αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ.

Μετά και τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι, είναι ένας λόγος παραπάνω για να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας. Έτσι, το πούλμαν της αποστολής του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε μπροστά στην είσοδο για την αίθουσα αναχωρήσεων, όπως κάνει σε κάθε ταξίδι, αλλά μπήκε στο αεροδρόμιο από την πίσω πόρτα, ώστε να μην υπάρξει συνάντηση με οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Να σημειωθεί ότι η πτήση των «πρασίνων» είναι στις 10.00 με προορισμό τη Γαλλία, ενώ μισή ώρα αργότερα είναι η πτήση των «ερυθρόλευκων». Τα μέτρα ασφαλείας στο «Ελ. Βενιζέλος» είναι αυστηρά, υπάρχει αστυνομία τόσο έξω απ' αυτό, αλλά κι εντός είναι μία διμοιρία των ΜΑΤ για ν' αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις. 

Η αστυνομία, μάλιστα, θα είναι παρούσα μέχρι να αναχωρήσουν αρκετές πτήσεις για Αγγλία και Γαλλία, με οπαδούς των δύο αιωνίων, αφού και πολλοί οπαδοί του «τριφυλλιού» θα μεταβούν στη Γαλλία. 

Μην ξεχνάμε και κάτι άλλο σημαντικό. Στην Αθήνα αναμένονται και φίλοι της Μαρσέιγ για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Οπαδοί που έχουν εξαιρετικές σχέσεις με αυτούς της Ένωσης και είναι ένας ακόμα λόγος, για να βρίσκεται σε επιφυλακή η ελληνική αστυνομία και να μην υπάρξουν αρκετές δυσάρεστες συναντήσεις.