Βροχή και κρύο συνάντησε στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός - Φτάνουν οι πρώτοι οπαδοί για το ματς με τη Ρεν

Βροχή και κρύο συνάντησε στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός - Φτάνουν οι πρώτοι οπαδοί για το ματς με τη Ρεν

Βασίλης Μοιρώτσος 14:21 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 08.11.2023

Η αποστολή του Παναθηναϊκού είναι στη Γαλλία για το ματς με τη Ρεν.

Στη Γαλλία βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ρεν.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν κάποιο απρόοπτο στο ταξίδι τους και κατά την άφιξή τους στη Βρετάνη, στη βορειοδυτική Γαλλία, συνάντησαν βροχή και κρύο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους δέκα βαθμούς.

Οι παίκτες, τα μέλη του τεχνικού τιμ και τα στελέχη της ομάδας, πήγαν αμέσως στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα γίνει στις 19.00 (ώρα Ελλάδας) στο Roazhon Park και η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 19.45 ώρα Ελλάδας. Η συνέντευξη Τύπου της Ρεν θα πραγματοποιηθεί στις 15.45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Roazhon Park και η προπόνησή της θα πραγματοποιηθεί στις 17.30 (ώρα Ελλάδας) στο αθλητικό της κέντρο.

Τις προσεχείς ώρες αναμένονται στην πόλη και οι πρώτοι οπαδοί του «τροφυλλιού». Η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πριν λίγες μέρες πως τα αιτήματα από τους φίλους της ομάδας για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το παιχνίδι στην Βρετάνη ήταν πολλαπλάσια, με αποτέλεσμα τα 1.500 εισιτήρια να εξαντληθούν άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι ο αριθμός των αιτημάτων κάλυψε τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεν. Επομένως η διαδικασία αποστολής αιτημάτων ολοκληρώθηκε. Οι αποστολείς των αιτημάτων που θα ικανοποιηθούν, θα ειδοποιηθούν έως το απόγευμα της Πέμπτης 2/11 σχετικά με τις απαραίτητες πληροφορίες».