«Ο δρόμος του Μπερνάρ για την Ατλέτικο Μινέιρο περνάει από τον... Σκάρπα»

Μπερνάρ

i

Intime

«Ο δρόμος του Μπερνάρ για την Ατλέτικο Μινέιρο περνάει από τον... Σκάρπα»

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:46 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 13.11.2023

Ο Μπερνάρ και ο Σκάρπα έχουν ένα κοινό εκτός από την βραζιλιάνικη καταγωγή τους: πρωταγωνιστούν στα μεταγραφικά σενάρια της Ατλέτικο Μινέιρο. Το Sportal εξηγεί τη σύνδεση του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού με τον συμπατριώτη του στον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του Μπερνάρ με τον Παναθηναϊκό λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αφοσιώνεται στις υποχρεώσεις του με το Τριφύλλι, όμως στη Βραζιλία ήδη συζητούν το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του. Το καλοκαίρι ή πιο άμεσα: τον Ιανουάριο.

Πολλές ομάδες τσεκάρουν τον Μπερνάρ και έχουν εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητες του. Όμως, ο 30χρονος άσος έχει κατά δήλωση του, δώσει προτεραιότητα στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Τι παίκτης...

Τι παίκτης...

Όλοι μιλούν για κόκκινες, πέναλτι, Μανούχους, Σπόραρ, αγωνιστικό θρίλερ, σασπένς. Αλλα ο αληθινός πρωταγωνιστής του Λαμία - Παναθηναϊκός ήταν άλλος. Ο παιχταράς Μπερνάρ.

Η προτίμηση του στη «Γκάλο» δεν είναι περίεργη. Ο Μπερνάρ αναδείχτηκε από τις ακαδημίες της, με τη φανέλα της κλήθηκε στην Εθνική Βραζιλίας και πανηγύρισε το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2013. Άρα, τι πιο λογικό για έναν παίκτη να προτιμά ένα οικείο περιβάλλον, που νιώθει άνετα.

Θεωρητικά, συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να επαναπατριστεί ο Μπερνάρ. Η Ατλέτικο Μινέιρο ενδιαφέρεται επίσης και έχει το μπάτζετ για να αντέξει τις αποδοχές του άλλοτε διεθνούς με τη «σελεσάο».

Αυτές είναι οι 50 νίκες πρωταθλήματος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:04 - 13.11.2023

Αυτές είναι οι 50 νίκες πρωταθλήματος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά αποτέλεσε ξεχωριστό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έφτασε τις 50 νίκες στη Super League ως προπονητής του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, ένας… αιώνιος αντίπαλος ίσως να… φράξει τον δρόμο του Μπερνάρ. Διότι σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Γκουστάβο Σκάρπα έχει συζητήσεις με τους παράγοντες της Ατλέτικο Μινέιρο για να συμφωνήσουν εν όψει Ιανουαρίου!

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ του Ολυμπιακού δεν μπερδεύεται ευθέως με τον συμπατριώτη του, του Παναθηναϊκού. Αυτό που τονίζουν οι αναφορές για την Ατλέτικο Μινέιρο, είναι πως θα πάρει έναν ακριβοπληρωμένο επιθετικό. Συνεπώς, δύσκολα θα προσθέσει στο ρόστερ της μαζί τον Σκάρπα και τον Μπερνάρ. Αν και ως ενδεχόμενο, δεν αποκλείεται.

Εξυπακούεται πως για την ώρα, όλα είναι στη σφαίρα της φιλολογίας. Ο Μπερνάρ φοράει τα πράσινα, ο Σκάρπα τα κόκκινα και ο Γενάρης είναι μακριά. Ωστόσο, το σενάριο οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι να βρεθούν συμπαίκτες στη Βραζιλία, δεν φαντάζει τόσο απίθανο.