Ο ατζέντης του Μαντσίνι για το ενδιαφέρον από τη Ρωσία - Η στάση του Παναθηναϊκού

Ντάνιελ Μαντσίνι

i

Intime

Ο ατζέντης του Μαντσίνι για το ενδιαφέρον από τη Ρωσία - Η στάση του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:20 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 13.11.2023

Ο ατζέντης του Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε σε ρωσικό μέσο ενημέρωσης για την πρόταση της Κρασνοντάρ και για την πιθανές εξελίξεις εν όψει του Ιανουαρίου. Το καλοκαιρινό «όχι» του Παναθηναϊκού και η επόμενη αντίδραση.

O Ντάνιελ Μαντσίνι έχει πέραση στη ρωσική αγορά από την εποχή που αγωνιζόταν στον Άρη. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ο αποκλεισμός των Ρώσων από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δεν επέτρεψαν στο φλερτ να μετατραπεί σε πρόταση.

Ο Παναθηναϊκός αγόρασε τον Μαντσίνι στην εκπνοή του Ιανουαρίου και ο Αργεντινός εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026. Ωστόσο, στη Ρωσία μερικές ομάδες δεν ξεχνούν τον 27χρονο μεσοεπιθετικό…

Τον προηγούμενο Αύγουστο, η Κράσνονταρ κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την πώληση του Μαντσίνι, η οποία απορρίφθηκε. Τα ρωσικά ΜΜΕ θυμήθηκαν την υπόθεση και απευθύνθηκαν στην πλευρά του Μαντσίνι, για να μάθουν εάν υπάρχει συνέχεια εν όψει του χειμώνα.

Ο ατζέντης του Ντάνιελ Μαντσίνι, Γκάμπριελ Λιτιέρι, μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ο πελάτης του στη Ρωσία. Ο Αργεντινός μάνατζερ επιβεβαίωσε το καλοκαιρινό ενδιαφέρον της Κράσνονταρ, αλλά τόνισε πως εν όψει Ιανουαρίου δεν υπάρχει το παραμικρό.

Ο Λιτιέρι επισήμανε πάντως, πως «τώρα δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε για αυτό». Εννοώντας την πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό. Μάλλον επειδή δεν έχει κανένα σήμα από τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού ότι ο 27χρονος εξτρέμ παραχωρείται στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. 

Άλλωστε, ο Μαντσίνι είναι σημαντικός για το ροτέισον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ήταν ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο διπλό με 1-0 επί της Κηφισιάς. Ο Αργεντινός φέτος έχει ήδη 18 συμμετοχές με το Τριφύλλι, με 3 γκολ και 2 ασίστ. Με τον Γιοβάνοβιτς να μην συζητάει το σενάριο να χάσει τον Μαντσίνι σε αυτό το τάιμινγκ…