Θρήνος στη Βοσνία: 30χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή

Νέρμιν Τζρνκιτς

i

© PrtScr

Θρήνος στη Βοσνία: 30χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:12 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 05.08.2023

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σαράγεβο, Νέρμιν Τζρνκιτς, απεβίωσε μόλις στα 30 του χρόνια έπειτα από καρδιακά προβλήματα, προκαλώντας θλίψη σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει σε όλη τη Βοσνία κι όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του Νέρμιν Τζρνκιτς. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Αμερική, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Τζρνκιτς εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο για μία επέμβαση ρουτίνας, όμως στην συνέχεια η κατάστασή του επιδεινώθηκε ξαφνικά. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η αιτία θανάτου του ήταν τα καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο καθώς αναμένεται και η νεκροψία. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο διαμέρισμά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και διέμενε τους τελευταίους μήνες. Ο Νέρμιν Τζρνκιτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Αμερική όπου έπαιξε για τους Michigan Bucks. 

Στη συνέχεια πέρασε από διάφορους συλλόγους, όπως οι Γιάμπλονετς, Ζνόγμο και Σλόβαν Μπρατισλάβας, ωστόσο την... Ιθάκη του την βρήκε στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της Σαράγεβο. Εκεί μέτρησε συνολικά 11 γκολ και τέσσερις ασίστ σε μόλις 36 συμμετοχές. Τέλος, ακολούθησε η μεγάλη μεταγραφή για λογαριασμό της Τούζλα Σίτι, η οποία αποτέλεσε τον τελευταίο του ποδοσφαιρικό σταθμό λόγω του ξαφνικού θανάτου του.