Τα βάρη «πλάκωσαν» bodybuilder στην Ινδονησία και τον σκότωσαν
i

©SS Instagram

Τα βάρη «πλάκωσαν» bodybuilder στην Ινδονησία και τον σκότωσαν

Sportal newsroom 11:48 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 24.07.2023

Θρήνος στον χώρο του bodybuilding καθώς ο Τζάστιν Βίκι από την Ινδονησία έφυγε από τη ζωή.

Ο κόσμος του bodybuilding θρηνεί μετά τον τραγικό θάνατο του Τζάστιν Βίκι. Η κοινότητα του γυμναστηρίου στο Μπαλί είναι σε σοκ αφού έμαθε για το θανατηφόρο ατύχημα στο Paradise Gym 

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας έντονης προπόνησης το περασμένο Σάββατο (22/7). Ο Βίκι, ένας αξιοσέβαστος αθλητής, δούλευε με μια μπάρα βάρους άνω των 200 κιλών. Δίπλα του ήταν ένας συνάδελφος που προσπαθούσε να αποφύγει κάθε είδους ατύχημα. 

Δυστυχώς, δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Καθώς πάλευε να κρατήσει την μπάρα για να ξεκινήσει τη γυμναστική του, ο Βίκι δεν μπορούσε να κρατήσει το βάρος, με αποτέλεσμα τα πόδια του να υποχωρήσουν. Το τεράστιο βάρος έπεσε στους ώμους του και συνεχίστηκε στο λαιμό και το κεφάλι του αθλητή, προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς.

Ιατρικές αναφορές και τα άσχημα νέα

Αναφορές από το Bali Discovery αναφέρουν ότι η μπάρα χτύπησε το κεφάλι του Τζάστιν τόσο βίαια που η δύναμη τον έγειρε προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα ένα κάταγμα στον αυχένα που έθεσε σε κίνδυνο τα ζωτικά νεύρα που συνδέονται με την καρδιά και το αναπνευστικό του σύστημα. 

Στη συνέχεια έσπευσε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τη ζωή του, αλλά δυστυχώς τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που έχασε τη ζωή του από αυτά. 

Η κοινότητα του bodybuilding σε σοκ

Μετά την τραγωδία, ο στενός φίλος του Βίκι Κανγκ Γκεντέ, μοιράστηκε τη θλίψη του σε μια συναισθηματική δήλωση στο Bali Express: «Ο Βίκυ ήταν ένας τρομερός, σεβαστός και κοινωνικός άνθρωπος. Μοιράστηκε ό,τι ήξερε για το bodybuilding και έδωσε συμβουλές στους φίλους του, καθώς και τους ζήτησε να προσέχουν τον εαυτό τους χωρίς να προσπαθούν να ξεπεράσουν τα όριά τους. Μόνο εσύ ξέρεις τις δυνατότητές σου, είπε. Ελπίζω ο Βίκυ να αναπαυθεί εν ειρήνη, κοντά στον Θεό και να βρει μια θέση που αξίζει εκεί».

Tags: