Οπαδός της Ιντερνασιονάλ εισέβαλε στο γήπεδο κρατώντας την κόρη του και κλώτσησε αντίπαλο παίκτη (vid)

Οπαδός της Ιντερνασιονάλ εισέβαλε στο γήπεδο κρατώντας την κόρη του και κλώτσησε αντίπαλο παίκτη (vid)

Κώστας Τόπας 09:36 - 27.03.2023

Ενα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε γήπεδο της Βραζιλίας, καθώς οπαδός της Ιντερνασιονάλ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Κασίας και έχοντας την κόρη του στην αγκαλιά του, κλώτσησε ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας.

Ιντερνασιονάλ και Κασίας έδωσαν σκληρή μάχη για τα ημιτελικά του τοπικού πρωταθλήματος Γκαουτσάο. Το ματς ολοκληρώθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, με την Κασίας να παίρνει την πρόκριση με 5-4, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί τρεις κόκκινες κάρτες.

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά το τέλος της αναμέτρησης, καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέδο, ενώ υπήρξε και εισβολή οπαδών.

Το χειρότερο όλων είναι ότι ένας οπαδός της Ιντερνασιονάλ, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στην αγκαλιά του την κόρη του και κλώτσησε έναν ποδοσφαιριστή της Κάσιας. Αμέσως, άνθρωποι της ασφάλειας επενέβησαν για να απομακρύνουν τον εν λόγω οπαδό, ωστόσο οι μάχες συνεχίστηκαν και στο τούνελ των αποδυτηρίων.