Νέα απειλή στην Bundesliga με φόντο τον Χάρι Πότερ

Αμβούργο

i

PrtScr

Νέα απειλή στην Bundesliga με φόντο τον Χάρι Πότερ

Κώστας Τόπας 08:58 - 18.02.2024

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των οπαδών στη Γερμανία σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για την ενσωμάτωση ξένων ιδιωτικών επενδυτών κεφαλαίων για την προώθηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Οι οπαδοί εξακολουθούν να είναι ενάντια στην απόφαση της DFL (Γερμανική Ποδοσφαιρική Λίγκα) να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την ενσωμάτωση ξένων ιδιωτικών επενδυτών κεφαλαίων για την προώθηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ένα μέτρο που θα μπορούσε να τερματίσει τον κανόνα 50+1 που κάνει τους γερμανικούς συλλόγους να ανήκουν στα μέλη τους.

Συνολικά 11 αγώνες είχαν διακοπεί μέχρι την περασμένη εβδομάδα λόγω διαμαρτυριών. Το πιο αξιοσημείωτο, χωρίς αμφιβολία, σημειώθηκε στον αγώνα της Β' Κατηγορίας ανάμεσα στο Αμβούργο και το Αννόβερο πριν από μερικές ημέρες. Οι θαυμαστές του Ανόβερου σήκωσαν ένα πανό που προσομοιώνει έναν ελεύθερο σκοπευτή που στοχεύει στο κεφάλι του δικού τους Διευθύνοντος Συμβούλου, Μάρτιν Κιντ.

Οι ultras του Αννόβερου, αυτή τη φορά, είχαν αντικαταστήσει τον Μάρτιν Κιντ με τον Ματ Πότερ. Η εικόνα, όμως, ήταν η ίδια: Ενα ματάκι στο κεφάλι του διευθυντή του  της ομάδας του και κάτω από αυτό, ένα μήνυμα που έλεγε: «Φοβάσαι, Πότερ;»

Επος: Τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια εισέβαλαν με καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα στη Γερμανία (vids)
BUNDESLIGA

08:46 - 18.02.2024

Επος: Τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια εισέβαλαν με καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα στη Γερμανία (vids)

Ενα απίθανο σκηνικό διαδραματίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Χάνσα Ρόστοκ - Αμβούργο. Εκεί όπου ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για δύο καπνογόνα που βρισκόντουσαν πάνω σε τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια!

Το Σάββατο (17/02) οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν, καθώς στην αναμέτρηση Χάνσα Ρόστοκ - Αμβούργο, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για δύο καπνογόνα που βρισκόντουσαν πάνω σε τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια!