Επος: Τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια εισέβαλαν με καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα στη Γερμανία (vids)

Χάνσα Ροστόκ - Αμβούργο

i

PrtScr

Επος: Τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια εισέβαλαν με καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα στη Γερμανία (vids)

Κώστας Τόπας 08:46 - 18.02.2024

Ενα απίθανο σκηνικό διαδραματίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Χάνσα Ρόστοκ - Αμβούργο. Εκεί όπου ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για δύο καπνογόνα που βρισκόντουσαν πάνω σε τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια!

Τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια που μετέφεραν καπνογόνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια ενός γερμανικού αγώνα ποδοσφαίρου δεύτερης κατηγορίας, καθώς οι διαμαρτυρίες των φιλάθλων συνεχίζονται για τις εξωτερικές επενδύσεις στο πρωτάθλημα.

Γύρω στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης 2. Bundesliga μεταξύ Χάνσα Ροστόκ και Αμβούργου, ο αγώνας διακόπηκε όταν πολλά Τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια με μπλε και άσπρες φωτοβολίδες στο πίσω μέρος τους, τα οποία οδηγούσαν οπαδοί της Χάνσα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις το αντιλήφθηκαν, μέλη της ασφάλειας του γηπέδου άρχισαν να... κυνηγούν τα αυτοκινητάκια, καταφέρνοντας τελικά να τα απομακρύνουν, έτσι ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας!

Ο αγώνας τελικά έληξε 2-2, καθώς ο Ρόμπερτ Γκλάτζελ πέτυχε την ισοφάριση στο 86ο λεπτό για να δώσει ένα σημαντικό βαθμό στην Χάνσα που απειλείται με υποβιβασμό. Το «τρικ» με τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινήτακια ήταν το τελευταίο σε μια σειρά διαμαρτυριών των Γερμανών οπαδών του ποδοσφαίρου στα σχέδια της DFL -της ένωσης γερμανικών συλλόγων που διοργανώνει την Bundesliga- να πουλήσει ένα μερίδιο 8% των μελλοντικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων με αντάλλαγμα εισφορά κεφαλαίου για να βοηθήσει την αγορά. και να προωθήσει το πρωτάθλημα διεθνώς.

Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας ψήφισαν τον Δεκέμβριο για να επιτρέψουν σε έναν επενδυτή να αναλάβει μερίδιο στην εταιρεία δικαιωμάτων των μέσων ενημέρωσης –με την πρόταση να εγκρίνεται με μία ψήφο, προς μεγάλη απογοήτευση των φιλάθλων– καθώς τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη εξετάζουν όλο και περισσότερο τις ρυθμίσεις μετάδοσης ως ένας τρόπος να αυξηθούν τα έσοδα και να αυξηθεί η παγκόσμια απήχησή τους.

Η DFL έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να συνάψει μια συμφωνία αξίας μεταξύ 900 εκατομμυρίων και 1 δισεκατομμυρίου ευρώ έως τα τέλη Μαρτίου, προτού χορηγήσει δικαιώματα μέσων για τη γερμανική αγορά για την περίοδο 2025-2029.