Ταλαιπώρησαν τη μπάλα κι έμειναν στο μηδέν Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φράιμπουργκ, που βρίσκονται στον δρόμο του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού (vid)

Ταλαιπώρησαν τη μπάλα κι έμειναν στο μηδέν Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φράιμπουργκ, που βρίσκονται στον δρόμο του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 20:30 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 24.09.2023

Κακό ματς στη Φρανκφούρτη, όπου η Άιντραχτ παραχώρησε βαθμό με το 0-0 στη Φράιμπουργκ.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης σκόνταψε ξανά εκτός έδρας.

Για την πέμπτη αγωνιστική η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, υποδέχθηκε τη Φράιμπουργκ, η οποία επικράτησε την περασμένη Πέμπτη στο Φάληρο του Ολυμπιακού, στην πρεμιέρα του Europa League.

Οι δύο ομάδες δεν πήραν ρίσκα, έδειξαν κουρασμένες κι έμειναν στο 0-0, σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς. Η Άιντραχτ συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με τρία γκολ παθητικό, αλλά επιθετικά έχει θέματα. Έμεινε έτσι χωρίς γκολ και έφερε την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της και δεύτερη εντός έδρας. Έτσι, οι δύο ομάδες, ισοβαθμούν στην όγδοη θέση.

Η Φράιμπουργκ, παράλληλα, παρατάχθηκε με απουσίες, αφού ο Κρίστιαν Στράιχ δεν είχε τους Χέφλετ, Γκρέγκοριτς, Κιέρεχ, Γκίντερ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι. Στο 4’ ο Ντοάν έκανε την κεφαλιά και Τραπ απέκρουσε. Στο 7’ ο Ατουμπόλου δεν είχε πρόβλημα στο σουτ του Τσαϊμπι, ενώ και στο 11’ ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 21’ ο Σάλαϊ έχασε τρομερή ευκαιρία για το 0-1.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε και το ημίχρονο έληξε 0-0 Στο 46’ η Άιντραχτ άγγιξε το 1-0, αλλά ο Μαρμούς νικήθηκε από τον Ατουμπόλου. Στο 60’ ο Γκέτσε, που μπήκε αλλαγή έδωσε στον Μαρμούς, αλλά ο τελευταίος εκτέλεσε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 69’ ο Ενγκανκάμ αστόχησε για τους γηπεδούχους κι αυτή ουσιαστικά ήταν η τελευταία φάση στο ματς!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ντίνο Τοπμέλερ): Τραπ, Μπούτα (65’ Κνάουφ), Κοχ, Τούτα, Ενκουνκού (80’ Μαξ), Πάτσο, Σκίρι, Εμπιμπέ (57’ Γκέτσε), Τσαϊμπι (80’ Γιούλια), Λάρσον, Μαρμούς (65’ Ενκανκάμ).

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Ατουμπόλου, Κίμπλερ (84’ Σμιντ), Γκίντερ, Λίενχαρτ, Σιλντίλια, Γκρίφο (74’ Βαϊσχάουπτ), Εγκεστάιν, Σάλαϊ, Ντοάν (74’ Φίλιπ), Κάιτελ, Χέλερ (84’ Αντάμου).

Η Μπάγερν έχει χτίσει παράδοση με επτάρες κόντρα στη Μπόχουμ
BUNDESLIGA

14:35 - 24.09.2023

Η Μπάγερν έχει χτίσει παράδοση με επτάρες κόντρα στη Μπόχουμ

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοδώρησε τη Μπόχουμ με επτά γκολ το Σάββατο (23/09). Αυτή ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με τους Βαυαρούς να έχουν κάνει συνήθεια αυτό το σκορ κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο.

Στο ματς που έγινε νωρίτερα, η Λεβερκούζεν δεν είχε κανένα πρόβλημα και διέλυσε 4-1 τη νεοφώτιστη Χαϊντενχάιμ. Έτσι, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Μπονιφάτσε με δύο γκολ ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Στο 9’ έκανε το 1-0, ο Ντικσί ισοφάρισε στο 58’, ο Χόφμαν στο 63’ έκανε το 2-1 και ο Μπονιφάτσε στο 74’ με πέναλτι έγραψε το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82’ ο Αντλί.