Η Μπάγερν έχει χτίσει παράδοση με επτάρες κόντρα στη Μπόχουμ

Παίκτες Μπάγερν Μονάχου

i

©Photo by Boris Streubel/Getty Images

Η Μπάγερν έχει χτίσει παράδοση με επτάρες κόντρα στη Μπόχουμ

Ιάσονας Τσίλης 14:35 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 24.09.2023

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοδώρησε τη Μπόχουμ με επτά γκολ το Σάββατο (23/09). Αυτή ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με τους Βαυαρούς να έχουν κάνει συνήθεια αυτό το σκορ κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν ξανά εντυπωσιακή και συνέτριψε με 7-0 τη Μπόχουμ.

Πρωταγωνιστής για τους «Βαυαρούς» ήταν ο Χάρι Κέιν που πέτυχε χατ-τρικ ενώ μοίρασε και δύο ασίστ. Δίχτυα βρήκαν επίσης οι Τσούπο Μότινγκ, Ντε Λιχτ, Μάτις Τελ και Λερόι Σανέ. Με τη νίκη της, η Μπάγερν ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Παραμένει στους τρεις βαθμούς η Μπόχουμ.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό από την επικράτηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας, είναι το γεγονός ότι οι Βαυαροί, έχουν κερδίσει τη Μπόχουμ με το ίδιο σκορ τρεις συνεχόμενες σεζόν!

Συγκεκριμένα:

18/09/2021 Μπάγερν - Μπόχουμ 7-0

21/08/2022 Μπόχουμ - Μπάγερν 0-7

23/09/2023 Μπάγερν - Μπόχουμ 7-0

Βλέπουμε κιόλας, ότι οι ημερομηνίες είναι πολύ κοντά. Κάτι σαν... ετήσια παράδοση, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Ο ασταμάτητος Κέιν κατέρριψε δύο ρεκόρ στη Bundesliga

Ο Χάρι Κέιν συνεχίζει να γράφει ιστορία με τις επιδόσεις του. Ο Άγγλος επιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει συμμετοχή σε δέκα γκολ στις πρώτες του πέντε συμμετοχές στη Bundesliga ενώ έγινε και ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν που πετυχαίνει επτά γκολ στις πρώτες του πέντε εμφανίσεις στο γερμανικό πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα ο Κέιν σημείωσε χατ-τρικ κόντρα στη Μπόχουμ και έφτασε τα επτά γκολ στην Bundesliga και έγινε ο πρώτος παίκτης της Μπάγερν που καταφέρνει κάτι τέτοιο σε μόλις πέντε εμφανίσεις. Ο Άγγλος επιθετικός κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχαν οι Γκερντ Μίλερ, Μίροσλαβ Κλόζε και Μάριο Μάντζουκιτς που είχαν πετύχει πέντε τέρματα.

Επτάρα με χατ-τρικ Κέιν για τη Μπάγερν - Νίκες για Ντόρτμουντ, Λειψία και Χόφενχαϊμ
BUNDESLIGA

18:29 - 23.09.2023

Επτάρα με χατ-τρικ Κέιν για τη Μπάγερν - Νίκες για Ντόρτμουντ, Λειψία και Χόφενχαϊμ

Η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε τη Μπόχουμ με 7-0, με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει το πρώτο του χατ-τρικ με τη νέα του ομάδα. Νίκες για Ντόρτμουντ, Λειψία, Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ.

Ο Κέιν δεν έμεινε εκεί, αφού στο ίδιο παιχνίδι μοίρασε και δύο ασίστ. Αυτό τον οδήγησε στο να γίνει ο πρώτος παίκτης που έχει συμμετοχή σε δέκα τέρματα στα πρώτα του πέντε παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ο Κέιν λοιπόν είχε ένα γκολ και μια ασίστ με τη Βέρντερ Βρέμης, δύο γκολ με την Άουγκσμπουργκ, ένα γκολ με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και τρία γκολ και δύο ασίστ κόντρα στη Μπόχουμ. Ο προηγούμενος παίκτης που κατείχε το σχετικό ρεκόρ ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ που είχε συμμετοχή σε οκτώ γκολ με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.