Επτάρα με χατ-τρικ Κέιν για τη Μπάγερν - Νίκες για Ντόρτμουντ, Λειψία και Χόφενχαϊμ

Χάρι Κέιν

i

©PrtScr

Επτάρα με χατ-τρικ Κέιν για τη Μπάγερν - Νίκες για Ντόρτμουντ, Λειψία και Χόφενχαϊμ

Κώστας Τσιακλής 18:29 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 23.09.2023

Η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε τη Μπόχουμ με 7-0, με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει το πρώτο του χατ-τρικ με τη νέα του ομάδα. Νίκες για Ντόρτμουντ, Λειψία, Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν ξανά εντυπωσιακή και συνέτριψε με 7-0 τη Μπόχουμ. Σπουδαία νίκη για τη Ντόρτμουντ που επικράτησε με 1-0 της Βόλσφμπουργκ. Νίκες επίσης για Λειψία, Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ. 

Η Μπάγερν Μονάχου λοιπόν ήταν καταιγιστική και συνέτριψε με 7-0 τη Μπόχουμ. Πρωταγωνιστής για τους «Βαυαρούς» ήταν ο Χάρι Κέιν που πέτυχε χατ-τρικ ενώ μοίρασε και δύο ασίστ. Δίχτυα βρήκαν επίσης οι Τσούπο Μότινγκ, Ντε Λιχτ, Μάτις Τελ και Λερόι Σανέ. Με τη νίκη της η Μπάγερν ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Παραμένει στους τρεις βαθμούς η Μπόχουμ.

Σπουδαία νίκη και για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ που επικράτησε με 1-0 της Βόλφσμπουργκ. Λυτρωτής για τους Βεστφαλούς ήταν ο αρχηγός, Μάρκο Ρόις, που σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 68'. Με την επιτυχία τους οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 5η θέση με 11 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 9 βαθμούς.

Με το ίδιο σκορ νίκησε και η Λειψία μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Αυτός που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του ήταν ο Τίμο Βέρνερ που σκόραρε στο 75' με ωραίο πλασέ. Κάπως έτσι οι «ταύροι» ισοβαθμούν στη 2η θέση με τη Στουτγκάρδη με 12 βαθμούς και βρίσκονται στο -1 από τη Μπάγερν. Από την άλλη η Γκλάντμπαχ παρέμεινε στους δύο βαθμούς.

Πολύ σημαντική νίκη πήρε και η Χόφενχαϊμ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου. Το αποτέλεσμα μάλιστα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε με εύστοχη πέναλτι ο Κράμαριτς στο 22' ενώ ο Μαξιμιλιάν Μπέιερ έκανε το 2-0 στο 38'. Με τη νίκη της η Χόφενχαϊμ ανέβηκε στους 12 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με Στουτγκάρδη και Λειψία. Επιπλέον είναι στο -1 από την πρώτη θέση. Η Ουνιόν παρέμεινε στους εννέα βαθμούς.

Τέλος η Άουγκσμπουργκ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αφού επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Μάιντς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9' με τον Αζόρκε, που είχε ακυρωθέν γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα. Η Άουγκσμπουργκ έφτασε στην ανατροπή πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου χάρη σε δύο τέρματα του Ερμεντίν Ντεμίροβιτς. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άρνε Έγκελς. Η Άουγκσμπουργκ ανέβηκε στους πέντε βαθμούς ενώ η Μάιντς έμεινε στην τελευταία θέση με έναν βαθμό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ