«Βόμβα» του Λέβι για τον Κέιν: «Εχουμε βάλει ρήτρα επαναγοράς για να τον πάρουμε πίσω στην Τότεναμ»

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Greig Cowie/Sportsphoto/Allstar via Getty Images/Ideal Images

«Βόμβα» του Λέβι για τον Κέιν: «Εχουμε βάλει ρήτρα επαναγοράς για να τον πάρουμε πίσω στην Τότεναμ»

Κώστας Τόπας 13:19 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 20.09.2023

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος έχει την επιλογή να υπογράψει εκ νέου τον επιθετικό Χάρι Κέιν, καθώς στο συμβόλαιο του Άγγλου στράικερ με την Μπάγερν υπάρχει «ρήτρα επαναγοράς».

Ο 30χρονος στράικερ τερμάτισε μια 19χρονη συνεργασία με την Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι, αφού συμφώνησε για μεταγραφή 100 εκατομμυρίων ευρώ στους πρωταθλητές της Bundesliga. Η μεταγραφή του Χάρι Κέιν ήταν προϊόν παρατεταμένων διαπραγματεύσεων, οι οποίες τώρα προέκυψαν ότι περιλαμβάνουν ρήτρα που διευκολύνει τον επιθετικό να επιστρέψει μια μέρα στο Λονδίνο για λογαριασμό των «σπιρουνιών».

Η Τότεναμ ήταν απρόθυμη να αφήσει τον Κέιν και σε ένα βίντεο μετά την αποχώρησή του, είπε: «Δεν είναι αντίο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον... Θα σας δω σύντομα».

Μιλώντας σε εκδήλωση φόρουμ οπαδών της Τότεναμ στην οποία συμμετείχαν κι άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή Άντζε Ποστέκογλου, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιελ Λέβι επιβεβαίωσε δημόσια ότι υπάρχει ένας μηχανισμός για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Οπως τόνισε ο ισχυρός άνδρας των Λονδρέζων, η Τότεναμ διατηρεί ρήτρα επαναγοράς ως μέρος της συμφωνίας!

Από την πλευρά του, ο Κέιν είπε ότι παρακολουθεί την πρόοδο της Τότεναμ υπό τον Ποστέκογλου όταν μιλούσε σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Μπάγερν στο Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πάντα τους παρακολουθώ και θα παρακολουθώ την Τότεναμ για το υπόλοιπο της ζωής μου», είπε ο Κέιν. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω την ομάδα να παίζει όπως είναι και το να βλέπω τους οπαδούς χαρούμενους είναι σπουδαίο πράγμα. Έρχεται ένα τεράστιο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ οπότε, σίγουρα, θα δω πώς συνεχίζουν κατά τη διάρκεια της σεζόν», κατέληξε ο Άγγλος στράικερ.