Κέιν: «Περίμενα την Γιουάιτεντ αλλά στο τέλος με κέρδισε η προσφορά της Μπάγερν» (vid)

Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Κέιν: «Περίμενα την Γιουάιτεντ αλλά στο τέλος με κέρδισε η προσφορά της Μπάγερν» (vid)

Κώστας Τόπας 09:13 - 20.09.2023

Ο Χάρι Κέιν επέμεινε ότι ήθελε πάντα να αγωνιστεί για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου, παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε αυτό το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ξεκινήσει την σεζόν της στο Champions League με ένα δύσκολο ματς. Αυτό κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο, έχοντας υποστεί πριν από μερικές ημέρες ταπεινωτική ήττα με 3-1 από την Μπράιτον.

Ο Έρικ Τεν Χαχ διανύει μια ταραχώδη περίοδο, έχει κακές επιδόσεις, σοβαρά προβλήματα εκτός γηπέδου και μια μερίδα οπαδών σε ανοιχτή εξέγερση ενάντια στην ιδιοκτησία του συλλόγου. Από την άλλη, η Μπάγερν, έχει τον Κέιν στις τάξεις της, στην προσπάθειά της φέτος να φτάσει στην κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα «αυτιά».

Ο Άγγλος επιθετικός είχε συνδεθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, πριν επιλέξει να ενταχθεί στους Βαυαρούς. Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με τους «κόκκινους διαβόλους», ο αρχηγός της Αγγλίας επέμεινε ότι πάντα είχε την καρδιά του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπάγερν.

Όταν ρωτήθηκε για την προοπτική να ενταχθεί στη Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, ο Κέιν είπε στον Τύπο: «Προφανώς υπήρξαν συζητήσεις με διαφορετικούς συλλόγους το καλοκαίρι. Αλλά η Μπάγερν ήταν ένας σύλλογος που με ενδιέφερε πραγματικά. Από τη στιγμή που έφτασε η πρόταση δεν υπήρχαν πολλές άλλες επιλογές. Και τώρα, ευτυχώς, είμαι εδώ. Φυσικά, η Μάντσεστερ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Αλλά τώρα η εστίασή μου είναι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κέιν.

Η «Daily Mail» υποστήριξε ότι ο Κέιν θα περίμενε τη Γιουνάιτεντ, αν του είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις για μια μετακόμιση στο «Ολντ Τράφορντ». Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη κι έτσι ο 30χρονος επιθετικός εντάχθηκε στην Μπάγερν από την Τότεναμ σε μια συμφωνία αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ.