Κέιν: «Ο Μαγκουάιρ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της Αγγλίας»
i

© prtscr

Κέιν: «Ο Μαγκουάιρ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της Αγγλίας»

Sportal newsroom 19:13 - 19.09.2023

Ο Χάρι Κέιν χαρακτήρισε τον Μαγκουάιρ ως έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας.

Για τον Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ο Χάρι Κέιν.

Ο 30χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στη σκληρή κριτική που δέχεται ο έμπειρος άσος των «κόκκινων διαβόλων» και συμπατριώτης του και τόνισε ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της χώρας.

«Νομίζω πως υπάρχει αχρείαστη κριτική προς το πρόσωπό σου, ίσως έχει γίνει αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι καλός φίλος μου, ένας επαγγελματίας. Για την Αγγλία, είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της χώρας. Ξέρω πως θέλει να προσπαθήσει να βελτιωθεί. Ως εθνική ομάδα τον υποστηρίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρι Κέιν.

Η χρηματιστηριακή αξία των 32 ομάδων του UEFA Champions League της σεζόν 2023-2024
CHAMPIONS LEAGUE

17:00 - 19.09.2023

Η χρηματιστηριακή αξία των 32 ομάδων του UEFA Champions League της σεζόν 2023-2024

Το UEFA Champions League επιστρέφει, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το θέαμα και τις συγκινήσεις που αναμένεται να προσφέρει. Για αυτόν τον λόγο, σας παρουσιάζουμε τις 32 ομάδες που συμμετέχουν στη φάση των ομίλων για τη σεζόν 2023-2024, σε λίστα κατάταξης με κριτήριο την χρηματιστηριακή τους αξία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν Μονάχου λόγω τραυματισμού.