Ο Γκουαρδιόλα γέλασε ειρωνικά όταν ρωτήθηκε για το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

prtscr

Ο Γκουαρδιόλα γέλασε ειρωνικά όταν ρωτήθηκε για το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League (vid)

Κώστας Τόπας 08:40 - 19.09.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει γίνει viral σχεδόν χωρίς να το ξέρει μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να σχολιάσει τον ανταγωνισμό της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League και αναφέρθηκε στην Άρσεναλ και την Λίβερπουλ, όμως όταν δέχθηκε ερώτηση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξέσπασε σε γέλια.

«Ξέρετε πόσο δυνατή είναι η Άρσεναλ. Χθες τους είδα κόντρα στην Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ και είναι εξαιρετικοί και η Λίβερπουλ, πάλι, διατηρεί αυτή τη νοοτροπία», είπε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τη Γιουνάιτεντ απάντησε με ένα ειρωνικό χαμόγελο. «Δεν έχουν ξεκινήσει όπως περίμεναν, όπως η Τσέλσι, αλλά είναι πάντα εκεί, απλά πρέπει να ανεβάσουν ρυθμό».

Το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ έχασε εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Μπράιτον, η οποία ήταν και η τρίτη της ήττα στη σεζόν μετά από απογοητευτικά αποτελέσματα εκτός έδρας με Τότεναμ και Άρσεναλ. Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου της στο Champions League την Τρίτη το βράδυ (19/09, 21:45) μιας κι υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο «Έτιχαντ», ενώ η Γιουνάιτεντ έχει δύσκολη αποστολή στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου του Χάρι Κέιν την Τετάρτη (20/09).