Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τραυματίας και ο Γουάν-Μπισάκα

Άαρον Γουάν-Μπισάκα

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τραυματίας και ο Γουάν-Μπισάκα

Ορέστης Καδδάς 17:30 - 18.09.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει τα προβλήματα να της χτυπάνε την πόρτα το ένα μετά το άλλο, καθώς χάνει και τον Γουάν-Μπισάκα με τραυματισμό.

Η χρονιά έχει μπει με τον χειρότερο τρόπο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνιστικά και όχι μόνο. Δύο νίκες σε πέντε παιχνίδια και 13η θέση στο πρωτάθλημα. Τελευταία ήττα αυτή απέναντι στην Μπράιτον με 1-3 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», που έφερε ήδη αρκετή γκρίνια στο στρατόπεδο των «Κόκκινων Διαβόλων». Η κακή αυτή αγωνιστική κατάσταση έχει δυσχερανθεί και από τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ, με τον τελευταίο να είναι αυτός του Άαρον Γουάν-Μπισάκα, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Ο 25χρόνος Άγγλος μπήκε ως αλλαγή στο 85' στο παιχνίδι κόντρα στους «Γλάρους», καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ήταν άρρωστος αλλά η τύχη του γύρισε ξανά την πλάτη, καθώς στο σύντομο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε αποκόμισε τραυματισμό που λογικά θα τον αφήσει εκτός μέχρι και την επόμενη διακοπή των εθνικών ομάδων. 

Το πρόβλημα των τραυματισμών στη Γιουνάιτεντ έχει χτυπήσει  κυρίως την άμυνα και ακόμα πιο συγκεκριμένα τα ακραία μπακ, καθώς αυτή τη στιγμή τα μόνο διαθέσιμα είναι ο Ντιόγκο Νταλότ και ο Σέρχι Ρεγκιλόν, ο οποίο αποκτήθηκε τελευταία στιγμή λόγω των τραυματισμών του Λουκ Σο και του Ταϊρέλ Μαλάσια. Ακόμα ταλαιπωρήθηκαν με τραυματισμούς και οι Ραφαέλ Βαράν και Λισάντρο Μαρτίνεζ με τον τελευταίο να επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον και τον Γάλλο να αναμένεται σύντομα πίσω.

Μία από τις τρεις νεαρές γυναίκες που κατηγόρησαν τον Άντονι για επίθεση απέσυρε την καταγγελία της
PREMIER LEAGUE

12:21 - 18.09.2023

Μία από τις τρεις νεαρές γυναίκες που κατηγόρησαν τον Άντονι για επίθεση απέσυρε την καταγγελία της

Μετά την απόσυρση της καταγγελίας της νεαρής, η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά άλλες δύο κατηγορίες για επίθεση σε βάρος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φυσικά τα προβλήματα είναι και εξωαγωνιστικά, αφού μετά τον Μέισον Γκρίνγουντ και τα ζητήματά του με τον νόμο, θέματα έχει και ο Άντονι, τον οποίο τρεις γυναίκες κατηγορούν για επίθεση. Ακόμα υπάρχει και το ζήτημα του Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος έχει μείνει εκτός προπονήσεων λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.