Το απόλυτο τίκι-τάκα της Μπράιτον: Αλλαξε ανενόχλητη 30 πάσες και σκόραρε μυθικό γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Το δεύτερο γκολ της Μπράιτον

i

PrtScr

Το απόλυτο τίκι-τάκα της Μπράιτον: Αλλαξε ανενόχλητη 30 πάσες και σκόραρε μυθικό γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Κώστας Τόπας 08:56 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 18.09.2023

Κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντε Τσέρμπι παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου και ήχησε κώδωνα κινδύνου στην ΑΕΚ.

Τι κι αν ο Ντε Τσέρμπι έκανε έξι αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα, η Μπράιτον, λίγες μέρες πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ για το Europa League, πέρασε σαν σίφουνας από το «Ολντ Τράφορντ» και υπέταξε τη σπάταλη και αφελή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας 3-1.

Μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη, οι «γλάροι» σκαρφάλωσαν μόνοι στην 5η θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Λίβερπουλ και πηγαίνουν έτσι με την ψυχολογία στα ύψη για την πρεμιέρα τους στη φάση των ομίλων του Europa League όπου θα υποδεχτούν την ερχόμενη Πέμπτη (21/09) την Ένωση.

Αυτό που αξίζει κανείς να σταθεί είναι το δεύτερο γκολ που σημειώνει η Μπράιτον. Στο 53ο λεπτό ο Λάμπτεϊ έκανε εντυπωσιακή επέλαση από τα αριστερά και «τάισε» τον Γκρος, ο οποίος απέφυγε περίτεχνα τον Λίντελεφ και εκτέλεσε με δυνατό σουτ τον Ονάνα για το 0-2, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» στην Premier League.

Προτού όμως ο Γκρος χριστεί σκόρερ, όλη η ομάδα της Μπράιτον συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η μπάλα να καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα. Οι παίκτες του Ντε Τσέρμπι αντάλλαξαν συνολικά 30 πάσες στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα ανενόχλητοι με τους «κόκκινους διαβόλους» απλά να παρακολουθούν, χωρίς να μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε για να τους σταματήσουν.

Με αυτόν τον τρόπο, οι «γλάροι» απέδειξαν πόσο ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο παίζουν, κρούοντας παράλληλα και τον κώδωνα κινδύνου στην ΑΕΚ, την οποία θα αντιμετωπίσει σε λίγες ημέρες...