Καραπαπάς: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ ισοπαλία σε ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτά είναι για άλλους»

Κώστας Καραπαπάς

i

©intime

Καραπαπάς: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ ισοπαλία σε ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτά είναι για άλλους»

Sportal newsroom 08:51 - 18.09.2023

Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1 και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, τονίζοντας ότι «ο Ολυμπιακός δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ του ισοπαλία σε ελληνικό ντέρμπι».

Με σχετική δημοσίευση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε πως «ο Ολυμπιακός δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ ισοπαλία σε ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα», ρίχνοντας «το μπαλάκι» στους ανταγωνιστές του.

Aναλυτικά η δημοσίευση του Κώστα Καραπαπά

«Εγώ απλά θυμίζω σε όλους τους αντιπάλους μας πως είμαστε Ολυμπιακός, είμαστε νικητές από την πρώτη μας ανάσα και δεν έχουμε πανηγυρίσει ποτέ ισοπαλία σε ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτά είναι για άλλους. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε, πάμε σε ένα ευρωπαϊκό ματς πάρα πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για να νικήσουμε τη Φράιμπουργκ»

 Το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1, με τον Ολυμπιακό να πιάνει πλέον τη πρώτη θέση με 10 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω από τον Παναθηναϊκό(9 βαθμοί). Η ΑΕΚ, βρίσκεται στους πέντε βαθμούς, έχοντας παίξει επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο από τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει στην έδρα της, αφού μετρά δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ(1-1), απέναντι σε Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό.