Μασούρας: «Δεν ήταν ο στόχος μας η ισοπαλία, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε»
i

© Intime

Μασούρας: «Δεν ήταν ο στόχος μας η ισοπαλία, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:48 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:49 - 18.09.2023

Πως η ομάδα του θα μπορούσε να επικρατήσει της ΑΕΚ υποστήριξε ο Μασούρας, μιλώντας μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός πήραν από έναν βαθμό στην «OPAP Arena», μετά την μεταξύ τους ισοπαλία με σκορ 1-1. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Γιώργος Μασούρας υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε να επικρατήσεις της Ένωσης. 

Όλη η εκπομπή με ρεπορτάζ και σχόλια από Τσίλη, Βερβελέ, Τσαλγατίδη, Σαββόπουλο και... Red Duckling - Όλα όσα δεν είδατε από τη βραδιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:21 - 17.09.2023

Sportal Sunday Live Όλη η εκπομπή με ρεπορτάζ και σχόλια από Τσίλη, Βερβελέ, Τσαλγατίδη, Σαββόπουλο και... Red Duckling - Όλα όσα δεν είδατε από τη βραδιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ

Η Sportal Sunday Live έκανε πρεμιέρα στην αγωνιστική των ντέρμπι. Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης ζωντανά από τα στούντιο του Sportal με καλεσμένους τους ρεπόρτερ των ομάδων σχολίασαν όλα όσα έγιναν σε «OPAP Arena» και Τούμπα. Δείτε επίσης τα σχόλια του Στέφανου Αβραμίδη και Red Duckling

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μασούρα:

Για το παιχνίδι: «Είναι καλό αποτέλεσμα τηρουμένων τον αναλογιών, είναι ντέρμπι στη αρχή της σεζόν. Δεν ήταν αυτός ο στόχος μας, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και το παιχνίδι»

Για το τι έλειψε, αν είναι θέμα δεσίματος: «Είναι ένα στοιχείο, αν το ματς ήταν πιο μέσα στη σεζόν θα είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να κάνουμε αυτές τις φάσεις που μπορούσαμε πιο συγκεντρωμένοι. Γιατί υπήρχαν οι προϋποθέσει».

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού: «Η ομάδα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Το πιο σημαντικό στοιχείο που κρατάω είναι ότι δεν άλλαξε το πλάνο μας στο γκολ του αντιπάλου μας, στα ντέρμπι είναι μεγάλο αβαντάζ, δεν δείξαμε κανέναν φόβο».