Μαρτίνεθ: «Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Μαρτίνεθ: «Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:21 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 18.09.2023

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με την απόδοση της ομάδας του στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, τονίζοντας πως τέτοια ντέρμπι βοηθούν την ομάδα να εξελιχθεί.

Το πρώτο φετινό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό έληξε ισόπαλο, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ στην «OPAP Arena». Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του, τονίζοντας πως τέτοια ματς βοηθούν τους παίκτες να εξελιχθούν.

Όλη η εκπομπή με ρεπορτάζ και σχόλια από Τσίλη, Βερβελέ, Τσαλγατίδη, Σαββόπουλο και... Red Duckling - Όλα όσα δεν είδατε από τη βραδιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:21 - 17.09.2023

Sportal Sunday Live Όλη η εκπομπή με ρεπορτάζ και σχόλια από Τσίλη, Βερβελέ, Τσαλγατίδη, Σαββόπουλο και... Red Duckling - Όλα όσα δεν είδατε από τη βραδιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ

Η Sportal Sunday Live έκανε πρεμιέρα στην αγωνιστική των ντέρμπι. Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης ζωντανά από τα στούντιο του Sportal με καλεσμένους τους ρεπόρτερ των ομάδων σχολίασαν όλα όσα έγιναν σε «OPAP Arena» και Τούμπα. Δείτε επίσης τα σχόλια του Στέφανου Αβραμίδη και Red Duckling

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

Για το τι γεύση του αφήνει το 1-1: «Ήταν ένα έντονο παιχνίδι και πολύ δύσκολο. Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως περιμέναμε με την ΑΕΚ να έχει μεγάλη ένταση και να είναι πολύ δυνατή. Η πίεση ήταν υπέρ της ΑΕΚ στην αρχή. Στη συνέχεια ανακτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και βάλαμε το γκολ. Ήταν ένα ματς που κάποιες στιγμές ήμασταν πολύ καλοί και κάποιες όχι, αλλά θέλουμε να βελτιωθούμε».

Για το αν έχει καλυφθεί η διαφορά από την ΑΕΚ: «Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται τώρα. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για να νικήσουμε. Στο εναέριο παιχνίδι της αντισταθήκαμε πολύ καλά. Και στις καλές στιγμές τις εκμεταλλευτήκαμε πολύ καλά. Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται και θα πάμε πολύ καλά. Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια, μας δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε. Έχουμε παίκτες που κάνουν το ντεμπούτο τους. Τις επόμενες ημέρες θα βρούμε την ομοιογένεια μας».

Για τον Ποντένσε: «Ο Ντάνιελ είναι δύο εβδομάδες μαζί και έχει προπονηθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους που έλειπαν με τις εθνικές. Ήταν τα χαρακτηριστικά του ήταν τέτοια που θέλαμε να τα έχουμε στο παιχνίδι μας και επίσης είναι παίκτης με εμπειρία σε τέτοιους αγώνες. Όπως και να 'χει το σημαντικό είναι η ομάδα και σήμερα κατάφερε να δώσει απαντήσεις. Καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά και να έχουμε συγκέντρωση στο επίπεδο που θέλουμε».