Stoiximan Super League: Η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός και το ΠΑΟΚ - Άρης
i

© Intime

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός και το ΠΑΟΚ - Άρης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:28 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 17.09.2023

Ισόπαλα ήρθαν τα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός (1-1) και ΠΑΟΚ - Άρης (0-0), ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην κορυφή μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής της Super League. Αστερίσκος παραμένει η περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ισόπαλα ήρθαν τα δύο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Σε πρώτο χρόνο ΠΑΟΚ και Άρης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στην Τούμπα και σε δεύτερο η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό πέτυχαν από ένα γκολ. Τα αποτελέσματα αυτά δεν επηρέασαν τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφού οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην κορυφή της κατάταξης. 

Όλη η εκπομπή με ρεπορτάζ και σχόλια από Τσίλη, Βερβελέ, Τσαλγατίδη, Σαββόπουλο και... Red Duckling - Όλα όσα δεν είδατε από τη βραδιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:21 - 17.09.2023

Sportal Sunday Live Όλη η εκπομπή με ρεπορτάζ και σχόλια από Τσίλη, Βερβελέ, Τσαλγατίδη, Σαββόπουλο και... Red Duckling - Όλα όσα δεν είδατε από τη βραδιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ

Η Sportal Sunday Live έκανε πρεμιέρα στην αγωνιστική των ντέρμπι. Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης ζωντανά από τα στούντιο του Sportal με καλεσμένους τους ρεπόρτερ των ομάδων σχολίασαν όλα όσα έγιναν σε «OPAP Arena» και Τούμπα. Δείτε επίσης τα σχόλια του Στέφανου Αβραμίδη και Red Duckling

Ωστόσο, υπάρχει και ο αστερίσκος του Παναθηναϊκού, αφού το «τριφύλλι» έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, όπως και η Ένωση. Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν έχει παίξει με τον Ατρόμητο, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ εκείνη του Αλμέιδα χρωστάει ένα ματς με τον Παναιτωλικό, που αφορά την ίδια αγωνιστική. Σημειώνεται πως με την τωρινή της συγκομιδή, η ΑΕΚ καταλαμβάνει την 6η θέση έχοντας πέντε βαθμούς. 

Όσο για τον ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε βαθμούς για δεύτερο συνεχόμενο ματς και έτσι καταλαμβάνει την 4η θέση, βρισκόμενος πίσω από τον τρίτο ΟΦΗ που είναι ισόβαθμος με 7 βαθμούς. Τέλος, ο Άρης καταλαμβάνει την 8η θέση, έχοντας συνολικά τέσσερεις βαθμούς.  

Όσο για τις Κηφισιά και Πανσερραϊκό, που πρόσφεραν το κορυφαίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, οι δύο τους πήραν από έναν βαθμό και βρίσκονται πλέον στην 9η και την 11η θέση αντίστοιχα.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Super League:

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής: