Λουτσέσκου: «Ο διαιτητής ήρθε ξεκάθαρα στην Τούμπα για να φέρει το ματς ισόπαλο»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Ο διαιτητής ήρθε ξεκάθαρα στην Τούμπα για να φέρει το ματς ισόπαλο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:06 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 17.09.2023

Μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Τούμπα (0-0), ο Ράζβαν Λουτσέσκου σχολίασε με καυστικό τρόπο τις διαιτητικές αποφάσεις του Τάσου Παπαπέτρου.

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο μηδέν με τον Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας (0-0). Σε ένα ματς δίχως θέαμα και μεγάλες ευκαιρίες, ο Δικέφαλος τα βρήκε... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι και μέτρησε δεύτερη σερί απώλεια βαθμών μετά την ήττα στο Ηράκλειο (1-0).

Μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου σχολίασε με καυστικό τρόπο τις αποφάσεις του διαιτητή Τάσου Παπαπέτρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ως προπονητής κατανοώ τη δυσκολία του παιχνιδιού. Από μια πλευρά είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε, ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά πρέπει να σταθώ στην προσπάθεια των παικτών μου και το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν στον Άρη να γίνει επικίνδυνος σε κανένα σημείο. Είναι ένα παιχνίδι που από μία κατάσταση μπορεί να σκοράρεις ένα γκολ και να πάρεις τη νίκη. 

Ο διαιτητής δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντοκουρέ. Είναι ένα… μάθημα για το πώς δίνεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής δίστασε να το δώσει. Ο διαιτητής ήρθε ξεκάθαρα για να φέρει το ματς ισόπαλο. Λίγο πριν το φινάλε υπάρχει καθαρό φάουλ στον Ζίβκοβιτς. Δεν δόθηκε. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω πως δεν δόθηκαν οι παραπάνω αποφάσεις. Υπήρχαν και άλλες φάσεις που τα σφυρίγματα που θα έπρεπε να είναι διαφορετικά. Οι άλλοι θα πρέπει να εξετάσουν το πώς οι διαιτητές συμπεριφέρονται στον ΠΑΟΚ. Εμείς προχωράμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Πέμπτης».