Sportal Sunday Live: Αθλητικός μαραθώνιος από τις 19:30 και μέχρι τα ξημερώματα για τα ντέρμπι και τον legend Σπανούλη

Sportal Sunday Live: Αθλητικός μαραθώνιος από τις 19:30 και μέχρι τα ξημερώματα για τα ντέρμπι και τον legend Σπανούλη

Sportal newsroom 18:19 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 01.11.2023

Pre και Post Game, ζωντανές συνδέσεις με Νέα Φιλαδέλφεια, Τούμπα και Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το φιλικό του Σπανούλη και... παρέλαση των ρεπόρτερ του Sportal για όλη την αγωνιστική δράση. Από τις 19:30 και μέχρι τα ξημερώματα η «Sportal Sunday Live» θα σας κρατήσει συντροφιά.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός στο πρώτο πολύ μεγάλο ντέρμπι της σεζόν. Απόψε στις 21:30 το βράδυ στην «Opap Arena» η Ένωση υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» και το Sportal από πολύ νωρίς ξεκινάει τον... μαραθώνιο κάλυψης του σπουδαίου αγώνα.

Στις 19:30 συντονιστείτε στο κανάλι του Sportal στο Youtube για να παρακολουθήσετε το Pre Game του ντέρμπι. Με ζωντανές συνδέσεις από την «Opap Arena» και τους συντάκτες του Sportal που θα βρίσκονται εκεί να σας μεταφέρουν το κλίμα πριν τη σέντρα.

Με ρεπορτάζ από τον Κώστα Τσίλη και τον Διονύση Βερβελέ για τα τελευταία νέα των δύο ομάδων. Παράλληλα θα υπάρξει σύνδεση και με Θεσσαλονίκη και τους Μάνο Τσαλγατίδη και Αλέξη Σαββόπουλο, καθώς στις 20:30 υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη από την Τούμπα. Και φυσικά με ζωντανή σύνδεση από το ΣΕΦ, εκεί που θα βρίσκεται ο Αχιλλέας Μαυροδόντης και θα έχει μαζί του εκλεκτούς καλεσμένους που θα μιλούν για τον legend, Βασίλη Σπανούλη.

Το Pre Game των δύο μεγάλων ντέρμπι ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 20:30 και τη σέντρα στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια των ντέρμπι μπείτε στα Live του sportal.gr για την εξέλιξη των αγώνων με σχόλια των Τσίλη, Βερβελέ, Τσαλγατίδη και Σαββόπουλου.

Το ραντεβού θα ανανεωθεί αμέσως μετά το τέλος του ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Το «Sportal Sunday Live» με τους Βασίλη Μοιρώτσο και Γιώργο Περπερίδη κάνει πρεμιέρα σήμερα, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με το Post Game των δύο μεγάλων ντέρμπι και φυσικά με όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.

Ζωντανές συνδέσεις με τους ρεπόρτερ του σάιτ που θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ. Ανάλυση των αγώνων, διεθνές ποδόσφαιρο, ζωντανή σύνδεση με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το φιλικό προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη. Και πολλά άλλα στη «Sportal Sunday Live» που θα γίνει η νέα κυριακάτικη συνήθειά σας.