«Ο διαιτητής έχει υποστεί βία στα αποδυτήρια»: Τι εννοούσε ο Μαρινάκης με αυτή τη φράση για τον διαιτητή του ντέρμπι

Ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας

i

©intime

«Ο διαιτητής έχει υποστεί βία στα αποδυτήρια»: Τι εννοούσε ο Μαρινάκης με αυτή τη φράση για τον διαιτητή του ντέρμπι

Sportal newsroom 09:04 - 15.09.2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επιστολή του προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ τόνισε ότι ο διαιτητής που ορίστηκε στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός είχε υποστεί βία στα αποδυτήρια την τελευταία φορά που διεύθυνε αγώνα της Ένωσης. Τι συνέβη σε εκείνη την αναμέτρηση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε νέα επιστολή στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ, μέσω της οποίας ζήτησε άλλον Elite ξένο διαιτητή, να είναι ξένος και ο τέταρτος στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και να μπει ξένος ρέφερι στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Άρης, αντί για τον Παπαπέτρου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως ο Σοάρες Ντίας, ο οποίος ορίστηκε για το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια (17/09, 21:30) έχει «υποστεί βία στα αποδυτήρια από συγκεκριμένους ανθρώπους και έχει περιγράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου έπιασε το βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα μέσα σε ύβρεις και ακραία ένταση».

Ο Σοάρες Ντίας στο ματς κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης δέχθηκε παράπονα κι από τις δύο ομάδες. Ο ίδιος στην έκθεσή του ανέφερε ότι στο ημίχρονο δέχθηκε υβριστική επίθεση από παράγοντα, ο οποίος στη συνέχεια τον έπιασε από τα γεννητικά όργανα.

Η Πειθαρχική επιτροπή εξέτασε τα γεγονότα και στο τέλος ανακοίνωσε ποινή στην ΑΕΚ, αλλά κι επέβαλε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για οκτώ μήνες στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Δημήτρη Μελισσανίδη. Στη συνέχεια, ωστόσο, η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε στους έξι μήνες την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τον Μελισσανίδη, η οποία αφορούσε τα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη

Ο VAR στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός είχε κάνει ένα σοβαρό λάθος στο Κάσα Πία - Σπόρτινγκ: Μέτρησε λανθασμένα γκολ που ήταν οφσάιντ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:21 - 14.09.2023

Ο VAR στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός είχε κάνει ένα σοβαρό λάθος στο Κάσα Πία - Σπόρτινγκ: Μέτρησε λανθασμένα γκολ που ήταν οφσάιντ

Ο VAR που θα είναι στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είχε κάνει ένα σοβαρό λάθος στον αγώνα της Κάσα Πία με τη Σπόρτινγκ, καθώς είχε μετρήσει γκολ που ήταν οφσάιντ.

Στην αρχική ποινή υπήρχε και χρηματικό πρόστιμο στον Δημήτρη Μελισσανίδη ύψους 20.000 ευρώ το οποίο εξαλείφθηκε, ενώ για την ΑΕΚ μειώθηκε το πρόστιμο από 68.000 ευρώ σε 65.000 ευρώ.